Ilveksen juniorit tyrmäsivät TPS:n Ratinassa – "Olen tosi tyytyväinen joukkueen taistelutahtoon" - Urheilullista - Aamulehti

Ilveksen juniorit tyrmäsivät TPS:n Ratinassa – "Olen tosi tyytyväinen joukkueen taistelutahtoon"

Keskikentän kiituri Maksim Stjopin vastasi Ilveksen 3–1-voittomaalista Ratinan stadionin suotuisella nurmella TPS:n poikia vastaan.

29.6.2019 12:05

Jalkapallo

Tihkusateinen ilta ja Ratinan iso nurmi taisivat sopia mainiosti Ilvekselle, kun TPS saapui vieraaksi P17-ikäluokan SM-sarjan otteluun keskiviikkona. Taulukon toiseksi viimeiseltä sijalta vauhtia hakevat tamperelaiset näyttivät taitonsa tärkeällä hetkellä ja pistivät turkulaiset pakettiin vakuuttavin luvuin 5–2.

Luca Berg latasi isännät 1–0-johtoon jo parin minuutin pelin jälkeen, tosin keltaisen salaman iskettyä puntit tasoittuivat ja myös vieraat saivat maalitilinsä auki muutama minuutti ennen taukovihellystä.

Leo Kyllönen tykitti keltapaitojen toisen täysosuman heti toisen jakson alkuun ja lisää kylmää vettä TPS:n niskaan kaatoi Maksim Stjopin 60 minuutin kohdalla siirtämällä kotijoukkueen 3–1-johtoon.

Vieraat onnistuivat tekemään vielä yhden kavennusmaalin, mutta viimeinen kymppi oli Ilveksen, kun Oiva Jukkola sekä Akseli Keso veivät isännät tavoittamattomalle kolmen kaapin karkumatkalle.

– Tätä on odotettu, että missä kohtaa saadaan pää kunnolla auki, ja nyt se saatiin. Olen tosi tyytyväinen joukkueen taistelutahtoon ja peli-ilmeeseen, kommentoi Ilveksen vastuuvalmentaja Esa Karirinne koitoksen jälkilöylyissä.

– Tehtiin harjoiteltuja asioita, ja pojat toteuttivat hienosti pelisuunnitelmaa. Kentällä nähtiin paljon hyviä yksilösuorituksia sekä taitavaa työtä joukkueen eteen. Ehjät kaksi jaksoa, tämä oli erittäin kypsä esitys.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: