FC Sport tasoitti Ilveksen kahden maalin kaulan Ykkösessä – TPV otti kauden avausvoiton Kakkosessa - Urheilullista - Aamulehti

FC Sport tasoitti Ilveksen kahden maalin kaulan Ykkösessä – TPV otti kauden avausvoiton Kakkosessa

Hilkka Koskisen Ilves/2 menetti johtonsa tiistain ottelun toisella jaksolla Maarit Vitikan (13) Sportin tiukassa puristuksessa.

6.6.2019 16:26

Jalkapallo

Ilves/2 oli lähellä kauden toista täyttä pottia naisten Ykkösen taistossa tiistai-iltana, mutta FC Sportin kaksi vahvaa nousua ja tehokasta viimeistelyä 51 minuutin kohdalla pilasivat tamperelaisten juhlat.

Ensimmäisellä jaksolla keltapaitojen tilanne näytti hyvältä. Armi Heikkilä iski ottelun avausmaalin 24. minuutilla ja Pessia Purhonen vei kotijoukkueen 2–0-johtoon vajaa kymmenen minuuttia myöhemmin. Ilveksellä jalka näytti liikkuvan vaasalaisia vauhdikkaammin ja tilanteita luotiin jatkuvalla syötöllä. Enempää täysosumia ennen taukoa ei kuitenkaan nähty.

Vieraiden kokoonpano taisi keksiä pukukopissa uuden rohdon otteisiinsa, ja tuli toiselle puoliskolle vahvasti tasoittaen tilanteen 2–2:een muutamassa hetkessä. Nämä jäivät tiukasta kamppailusta huolimatta myös ottelun loppulukemiksi ja näin sarjapisteet menivät jakoon Kaupin illassa.

Tiistain kohtaaminen oli Ilvekselle jo kauden neljäs tasapeli, voittoja keltapaidoilla on kahdeksan ottelun jälkeen kasassa siis yksi ja tappioita kolme. Joukkueen sijoitus sarjataulukossa on tällä hetkellä kahdeksas, mutta tähän voi tulla muutos jo ensi lauantaina, kun Ilves ottaa mittaa FC Hertasta Hervannan keskuskentällä kello 13 alkaen.

Naisten Kakkosen kierroksella TPV nappasi vihdoin kauden avausvoittonsa viemällä KaaPoa Kaarinassa luvuin 4–1. Tamperelaisten riveistä maalinteossa onnistuivat Essi Vilonen, Sini Lauermaa, Sini Ruponen ja Sanna Koskinen.

Sarjan toiseksi viimeisenä sinnittelevällä TPV:llä on kuuden pelin jälkeen saldona viisi pistettä, tosin kymmenen joukkueen lohkossa esimerkiksi neljännelle sijalle on matkaa vain toiset viisi pinnaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: