Oulu kutsuu Pirkkain miehiä jälleen – Divari on enää kahden voiton päässä - Urheilullista - Aamulehti

Oulu kutsuu Pirkkain miehiä jälleen – Divari on enää kahden voiton päässä

Juuso Mutikainen (25) ja muut Pirkkain miehet saivat läiskiä jälleen kämmeniä yhteen, kun joukkue eteni Divarin nousukarsintojen toiseen vaiheeseen kaatamalla Lehmo Ballsin otteluvoitoin 2–0.

10.4.2019 16:53

Salibandy

Viime kevät toistaa itseään Pirkkalan Pirkkain miesten edustuksen kohdalla: Pirkat pelaa jälleen Divarin nousukarsinnan viimeisessä vaiheessa, ja jälleen vastassa on joukkue Oulusta, tällä kertaa SSRA.

Kuten viime vuonnakin, Pirkat hoiteli Divarin nousukarsintojen ensimmäisen vaiheen suoraan voitoin 2–0. Kontiolahtelainen LeBa SB antoi lauantaina Pirkkalassa tiukan vastuksen, mutta Pirkat puristi lopussa 7–5-voittoon.

Ratkaiseva osuma syntyi noin puolitoista minuuttia ennen päätösvihellystä ylivoimalla, ja viimeisen niitin isännät iskivät tyhjään maaliin.

Vuosi sitten Pirkkain unelma mureni viimeisellä kynnyksellä ratkaisevassa kolmannessa ottelussa, kun oululainen Merikoski SBT hyödynsi kotietunsa ja juhli nousua voitoin 2–1.

Nyt Pirkat on taas tilanteessa, että Divari-paikka vaatisi voittoa Oulussa. Ottelusarja SS Rankkoja Ankkoja vastaan alkaa tervakaupungissa lauantaina 13. huhtikuuta, ja Pirkkalan vapaa-aikakeskuksessa pelataan sunnuntaina kello 16 alkaen. Mikäli ratkaisuun tarvitaan kolmas kamppailu, se käydään Oulussa tiistaina 16.4.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos