Tampere Roller Derbyn joukkueet tyrmäsivät kansainväliset vieraat synttärijuhlissaan - Urheilullista - Aamulehti

Tampere Roller Derbyn joukkueet tyrmäsivät kansainväliset vieraat synttärijuhlissaan

Tampere Roller Derby All-Starsin pelaajat pyörittivät ruotsalaista Royal Armyn joukkuetta Kaupin turnauksessa pistein 250–56.

10.4.2019 15:58

Roller derby

Tunnelma oli katossa, kun tamperelaisten, ruotsalaisten ja englantilaisten kovat kokoonpanot ottivat toisistaan mittaa viime viikonloppuna Tampere Roller Derbyn 10-vuotissynttäreiden kunniaksi järjestetyssä turnauksessa Kaupissa.

Vierailevia tähtiä Kauppi Sports Centeriin saapui Tukholmasta ja Leedsistä. Turnaukseen oli saatu myös tuomareiksi ja toimitsijoiksi kansainvälisiä huippuja, jotka mahdollistivat laadukkaan tapahtuman läpiviennin. Sankarin juhlaan sopi sekin, että Tampereen A- ja B-joukkueet olivat voitokkaita kaikissa peleissään.

Lauantaina Tuija ”Mestari” Markova ja Leena ”Hooligan” Hulkkonen kukitettiin kiitoksena Tampere Roller Derbyn perustamisesta ja seuran eteen tehdystä työstä. Sunnuntaina tarjolla oli jännittävien otteluiden lisäksi myös syntymäpäiväkakkua.

Lauantain ottelutulokset:

Royal Brigade (SWE) vastaan Leeds Roller Derby B (GBR) 77–255

Tampere Roller Derby All-Stars (FIN) vastaan Royal Army (SWE) 250–56

Howlin' Rolls (FIN) vastaan Leeds Roller Derby B (GBR) 151–24

Sunnuntain ottelutulokset:

Royal Army (SWE) vastaan Leeds Roller Derby A (GBR) 100–205

Howlin' Rolls (FIN) vastaan Royal Brigade (SWE) 289–115

Leeds Roller Derby A (GBR) vastaan Tampere Roller Derby All-Stars 70–124

Kaikkien turnaukseen osallistuneiden kolmen seuran A-joukkueet ovat kansainvälisen kattojärjestön WFTDA:n (Women’s Flat Track Derby Association) ranking-listoilla ja viikonlopun pelien tulokset vaikuttavat sijoittumiseen näillä listoilla.

Seuraavan kerran Kauppi Sports Centerissä päästään lajin pariin 25.–26. toukokuuta, kun Tampere Roller Derby All-Stars kohtaa SM-sarjassa Turun vieraat. Sunnuntaina puolestaan järjestetään miesten turnaus, jossa Tampere Rolling Bros saa vieraita Skotlannista ja Ruotsista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos