Tapparan pojat taistelevat lauantaina pronssista kahdessa SM-sarjassa - Urheilullista - Aamulehti

Tapparan pojat taistelevat lauantaina pronssista kahdessa SM-sarjassa

Aku Hämäläisen (oik.) ja Valtteri Lahtisen Tappara taipui Porin Ässille B2-poikien välierissä voitoin 1–2 (4–2, 5–6, 2–5). Ikäluokan pronssiottelussa kirvesrinnat kohtaavat KalPan.

5.4.2019 15:48

Jääkiekko

Tappara joutui taipumaan junioreiden SM-sarjojen välierissä kahdesti pronssipeliin. B2-pojissa Ässät oli vahvempi voitoin 2–1 ja C-nuorissa Kärpät tykitti taululle vakuuttavat voittolukemat 12–2 ja 10–1.

Kirvesrintojen B2-junnuilla oli mahdollisuus viedä välieräsarjan voitto suoraan kahdessa kamppailussa viime viikonloppuna, kun tamperelaiset veivät ensimmäisen kohtaamisen Porissa maalein 4–2 ja tekivät toisen osaottelun kolmannessa erässä hurjan nousun 2–5-tappioasemasta tasalukemiin 5–5.

Tappara upotti kaksi täysosumaa pelatessaan ilman maalivahtia ja kovat riskit olivat lähellä tuottaa toivotun tuloksen, mutta porilaiset kaatoivat kiihkeässä taistelussa jäätävää vettä kirvesrintojen niskaan lataamalla 6–5-voittomaalin ylivoimalla ajassa 59.47.

Tappara yritti samaa temppua tiistaina vieraissa ollessaan 1–4-tappiolla kolmannessa erässä. Kerran kirvesrinnat myös onnistuivat maalinteossa ilman molaria, mutta Ässät iskivät 5–2-ratkaisun tyhjiin ajassa 59.23 ja nappasivat samalla lipun loppuotteluihin Kärpät/Ahmat-kokoonpanoa vastaan.

C-poikien välierissä Tapparalla ei oikein ollut jakoa Kärppien kyydissä, mistä kertovat kahden ottelun murskaavat maalimäärät. Ikäluokan finaaleissa kohtaavat siis Kärpät ja Jokerit, lauantaina 6.4. Jyväskylässä pelattavassa pronssitaistossa toisistaan ottavat mittaa JYP ja Tappara.

B2-ikäluokan pronssiottelua pääsee sen sijaan jännittämään Hakametsän päähallin lehtereillä tänä lauantaina, kun kirvesrinnat isännöivät KalPaa kello 13.30 alkaen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos