RaLu varmisti paikkansa U17-tyttöjen Final Fourin taistoihin, Pyrinnön nuorilla tie on auki vielä kuudessa SM-sarjassa - Urheilullista - Aamulehti

RaLu varmisti paikkansa U17-tyttöjen Final Fourin taistoihin, Pyrinnön nuorilla tie on auki vielä kuudessa SM-sarjassa

Sanna Kujalan (26) ja Roosa Taipaleen (17) RaLu nähdään huhtikuun puolella U17-tyttöjen SM-sarjan pudotuspeleissä.

30.3.2019 9:47

Koripallo

Raholan Pyrkivän ja Pälkäneen Luja-Lukon yhteistyöjoukkue RaLu nappasi tiistaina 26.3. neljännen voittonsa putkeen U17-tyttöjen SM-taistoissa ja on ennen runkosarjan viimeistä otteluaan jo varmistanut paikkansa neljän parhaan joukossa.

Sunnuntaina RaLu kaatoi jumbojoukkue ToPon Pälkäneellä pistein 72–43, tiistaina sarjan toiseksi viimeisenä sinnittelevä Turun Riento taipui kotonaan luvuin 54–70. Tämä tarkoittaa samalla sitä, että taulukon viidentenä kuuden pinnan päässä RaLusta majaileva Pyrintö ei voi nousta enää Final Fouriin.

Pyrinnön junnujen riveistä SM-sarjojen pudotuspelien ulkopuolelle tällä kaudella jäivät tai ovat jäämässä myös U19-pojat (kuudes), U17-pojat ja U19-tytöt (kuudes).

U16-pojissa Pyrintö on puhtaalla pelillä, hurjassa 17 voiton putkessa runkosarjan varma ykkönen, ja vahvaa jälkeä tekevät U15- sekä U14-pojatkin.

U16-tyttöjen puolella käydään vielä tiukkaa taistoa pudotuspelipaikoista, kun sijoilla 3–7 kärkkyvät joukkueet ovat kahden pisteen haarukassa ennen runkosarjan viimeistä kierrosta. Pyrintö pistää kaiken kehiin lauantaina 30.3. Tammelan kentällä kello 18.30 alkaen JBA:ta vastaan.

U15-tytöissä Pyrintö on tällä hetkellä piikkipaikalla ja U14-tytöissä Pyrintö White lohkonsa kakkosena.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos