BC Nokian miehet pukeutuivat pinkkiin tärkeän asian puolesta – Paidat toivat Pirkanmaan Syöpäyhdistykselle komean potin - Urheilullista - Aamulehti

BC Nokian miehet pukeutuivat pinkkiin tärkeän asian puolesta – Paidat toivat Pirkanmaan Syöpäyhdistykselle komean potin

Jalek Feltonin (5) ja muiden BC Nokian liigamiesten pinkit pelipaidat olivat kysyttyä tavaraa huutokaupassa, jonka tuotto menee hyväntekeväisyyteen.

18.3.2019 17:10

Koripallo

BC Nokian miesten Korisliigan joukkue juhli naistenpäivää jo 6. maaliskuuta, kun Näätien vieraaksi saapui hallitseva Suomen mestari Karhu Basket.

Ottelussa BC Nokia viiletti uniikeissa pinkeissä paidoissa, jotka laitettiin pelin jälkeen huutokauppaan. Paidoista saatavat myyntivoitot ohjataan Pirkanmaan Syöpäyhdistykselle. Maaliskuun 13. päivä päättynyt huutokauppa keräsi satoja huutoja ja kokonaispotti oli noin 2 400 euroa. Kiinnostavimmaksi kohteeksi osoittautui Dragan Labovicin paita, jonka hinta kohosi peräti 460 euroon. Kaikkiaan myynnissä oli 13 paitaa.

– Emme osanneet ennakoida kuinka huutokauppa tulisi onnistumaan. Koripallon osalta vastaavista ei ole juurikaan kokemusta ja se mitä on, niin hinnat ovat pysyneet maltillisina. Näin ollen lopputulos oli todella positiivinen. Iso kiitos kuuluu kaikille huutokauppaan osallistuneille tahoille. Saimme merkittävän summan kasaan ja pääsemme ohjaamaan tuottoja tärkeään kohteeseen, tiedottaa Valtteri Autero BC Nokialta.

– Samalla toivottavasti näytämme esimerkkiä myös muille liigan joukkueille ja siellä kenties muutkin laittavat kroppaa likoon ja tekevät vastaavaa omassa kaupungissaan, hyvän asian puolesta, vinkkaa Autero.

– Kiitämme lämpimästi seuraa lahjoituksesta. Teemme työtä syövän aiheuttamien huolien ja haittojen vähentämiseksi, joten huutokaupan tuottamat varat käytetään syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä tukemiseen. BC Nokia toimii hienona esimerkkinä siitä, miten monia mahdollisuuksia on osallistua tähän tärkeään työhön, sanoo Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen toiminnanjohtaja Anne Lindfors.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos