Kakkosdivarin välierissä nähdään jännittävä paikallisvääntö – Viime kauden revanssissa kohtaavat Soittorasia ja Pirkat - Urheilullista - Aamulehti

Kakkosdivarin välierissä nähdään jännittävä paikallisvääntö – Viime kauden revanssissa kohtaavat Soittorasia ja Pirkat

Pirkkain Juuso Mutikainen (oik.) ja Aapo Mutanen juhlivat runkosarjan kotiottelun maalisumaa. Taustalla näkyy Pirkkalan pelureille 3.3. luvuin 3–12 taipuneen Classic Unitedin Valtteri Molkka.

13.3.2019 18:53

Salibandy

Miesten kakkosdivisioonan Sisä-Suomen lohkon välierissä koetaan uusinta viime keväältä, kun tamperelainen Soittorasia ja Pirkkalan Pirkat ottavat mittaa toisistaan.

Ottelusarja alkaa torstai-iltana 14.3. kello 19.30 Tamppi Areenalla Hervannassa ja jatkuu lauantaina kello 18 Pirkkalan vapaa-aikakeskuksessa. Tarvittaessa ratkaiseva kolmas kamppailu pelataan sunnuntaina kello 13 alkaen Tamppi Areenalla.

Edellisellä kaudella Pirkat vei välieräsarjan nimiinsä suoraan 2–0 ja eteni lohkofinaaliin, mutta nyt Pirkat lähtee playoffeihin haastajana. Soittorasia oli runkosarjassa pirkkalalaisia yhden sijan edellä ja voitti molemmat keskinäiset kohtaamiset.

Viime vuonna Pirkat eteni pudotuspelien kautta lohkovoittoon ja lopulta valtakunnallisten Divarin nousukarsintojen ratkaisevaan toiseen vaiheeseen, jossa se taipui oululaiselle Merikoski SBT:lle niukasti otteluvoitoin 1–2.

– Toiveissa on, että kohtuullisen kokenut joukkueemme syttyy riittävällä tasolla kevään peleihin. Mehän tiedämme kyllä, mitä menestyminen näissä vaatii. Toivottavasti olemme valmiita voittavalla tasolla myös suorittamaan, tuumi Pirkkain päävalmentaja Petri Järvenpää.

Kakkosdivarin Sisä-Suomen lohkon välierissä pelaa myös kolmas pirkanmaalaisjoukkue, kun Classic United haastaa runkosarjan ykkösen, riihimäkeläisen RSS Panthersin.

Tämän taisteluparin koitokset alkavat torstaina Riihimäellä kello 18.30 ja jatkuvat lauantaina Tampereen Tenniskeskuksessa kello 15.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos