Siipirikkoinen BC Nokia taistelee viimeiseen asti noususta naisten Korisliigaan - Urheilullista - Aamulehti

Siipirikkoinen BC Nokia taistelee viimeiseen asti noususta naisten Korisliigaan

BC Nokian Karoliina Kerilahti (oik.) pussitti komeat 17 pistettä Inka Åkerlundin (3) Äänekosken Huiman sukkaan sunnuntaina.

26.2.2019 21:57

Koripallo

BC Nokia nappasi tärkeät pisteet naisten ykkösdivisioonassa viemällä murskaavan 82–50-kotivoiton sarjan jumbona pyöreällä nollalla sinnittelevästä Äänekosken Huimasta viime sunnuntaina.

– Hyvä matsi koko joukkueelta. Pysyttiin pelisuunnitelmassa ja saatiin sitä kautta helppo voitto. Päästiin harjoittelemaan vähän uusia asioita puolustuksessa, jotka toimivat yllättävän hyvin, kommentoi BC Nokian vastuuvalmentaja Aleksi Suominen.

– Hyökkäyspäässä oli vahvaa tekemistä, tosin muutama piste jäi tulematta, kun ei laitettu palloa koriin nopean hyökkäyksen jälkeen. Kun maltettiin liikuttaa palloa, niin saatiin juuri se heitto mitä haluttiin.

– Kunnia silti vastustajalle, eivät lopettaneet pelaamista missään vaiheessa. Aktiivinen jengi, joka kamppaili kaikissa tilanteissa loppuun asti. Toivottavasti saavat villin kortin ja heidän projektinsa jatkuu.

Tiukkojen haasteiden kanssa tällä kaudella paininut BC Nokia on nyt divisioonan neljäntenä kaikkiaan 20 pistettä keränneenä. Helmi Capitals on sarjan kolmosena kaksi pinnaa ja Ringside kakkosena neljä pinnaa nokialaisten edellä. Piikkipaikkaa pitävällä Hongalla on kasassa 28 pisteen potti.

– Kausi on alkanut alusta käytännössä kolme kertaa loukkaantumisten takia. Viimeisin tieto koko loppukauden kestävästä loukkaantumisesta tuli tänä tiistaina. Tavoite on silti edelleen nousta Korisliigaan ja kaikki tehdään, että siihen tavoitteeseen päästään, vakuuttaa Suominen.

– Periaatteessa meidän joukkueen playoffit alkoivat jo helmikuun alussa ja on ilo huomata, että vielä kaikki on täysin omissa käsissä. Toivottavasti saadaan pari pelaajaa lisää mukaan ennen viimeistä kierrosta ja toivotaan, että pirkanmaalainen yleisö löytää paikalle kannustamaan meitä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos