Tapparan luistelijat kahmivat peräti viisi aluemestaruutta - Urheilullista - Aamulehti

Tapparan luistelijat kahmivat peräti viisi aluemestaruutta

Tapparan Taitoluistelijoiden CrystalBladesin vauhdikas ja varma suoritus siivitti joukkueen selvään voittoon SM-noviisien sarjassa.

14.1.2019 17:07

Muodostelmaluistelu

Tapparan Taitoluistelijoiden muodostelmaluistelujoukkueet ylsivät suorituksillaan Kouvolassa viime viikonloppuna viiteen aluemestaruuteen, kun toisistaan mittaa ottivat Hämeen, idän ja kaakon edustajat.

Tapparan riveistä sarjojensa voittajiksi luistelivat SM-junioreissa FireBlades, SM-noviiseissa CrystalBlades, minoreissa yli 20 pisteen murskavoitolla StarBlades, tulokkaissa monista muksahteluista huolimatta IceBlades ja kansallisissa senioreissa RustyBlades. Lisäksi aikuisten sarjassa DustyBlades nappasi pronssimitalit.

Tulokassarjassa Ylöjärven Uplakersin Tiny Lakers sijoittui kuudenneksi ja Tapparan nuorempi tulokasjoukkue SweetBlades oli 11. sijalla. Kansallisten noviisien sarjassa Uplakersin Shiny Lakers oli viides ja Tapparan RockingBlades kuudes. Aikuisten sarjassa Varala-Tiimin Team Ice Passion oli viides.

– Todella ylpeä tässä saa olla, kun oman seuran joukkueet kisasivat seitsemässä eri sarjassa ja viidestä näistä saatiin mestaruus ja kuudennestakin mitali. Hyvää työtä on tehty joka joukkueen kanssa ja iso kiitos kuuluukin myös koko valmennustiimille, iloitsi Tapparan muodostelmaluistelun päävalmentaja Johanna Nuotiomaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut