Liigajumbo PJK pisti kunnolla kampoihin Ilvekselle - pisteet jäivät silti uupumaan - Urheilullista - Aamulehti

Liigajumbo PJK pisti kunnolla kampoihin Ilvekselle - pisteet jäivät silti uupumaan

Jaakko Ahokkaan Ilves FS ja Miikka Mörön (oik.) PJK saivat aikaan tiukan taistelun Kauppi Sports Centerin parketilla viime lauantaina.­

30.11.2018 13:24

Futsal

Ilves FS eteni Kaupin kentällä lauantaina vaikeuksien kautta voittoon PJK:sta ja saalisti tärkeät kolme pistettä miesten liigassa loppulukemin 5–4 (1–2).

Ottelu alkoi Ilveksen hallinnalla ja neljän minuutin pelin jälkeen Rafael Giorgio ohjasi kulmapotkusta avausosuman. Ilveksen hyvä ote jatkui lähes jakson puoleenväliin asti, kunnes PJK pääsi tasoittamaan kesken isäntien painostuksen Miika Sainion maalilla.

Tämän jälkeen keltapaitojen ote herpaantui ja tilanteiden hallinta siirtyi vieraille. Tulostakin pirkkalalaisille tuli, kun Antti Ala-Myllymäen laukaus vei Klubin vuorostaan johtoasemaan. Jakson loppu meni PJK:n komennossa, mutta Ilves selvisi ilman lisätakaiskuja tauolle asti.

Toisen jakson alussa Klubi teki epäonnisesti oman maalin. Tasoitus toi uskoa isäntien pelaajistoon ja kentän herruus siirtyi lähes täysin taas Ilvekselle, joka repäisi muutamassa hetkessä 4–2-johtoon Lassi Lintulan ja Sakari Lepistön täysosumilla.

Keltapaidat kokivat kuitenkin 34 minuutin kohdalla kamppailun mustimman hetkensä, kun Klubin kapteeni Miikka Mörö taiteili vastaiskuista kaksi kaappia 18 sekunnissa ja ottelu oli jälleen tasatilanteessa.

Ilves teroitti kyntensä vielä kerran ja Lassi Lintula upotti 5–4-voittomaalin ajassa 36.11. PJK painoi lopussa 5 vastaan 4 -peliä ilman molaria, ja sai osumaan pallon viime hetkillä maalitolppaan, mutta ei enää pystypuiden väliin.

Näin Ilves nousi sarjataulukossa 15 pisteeseen ja kuudennelle sijalle. PJK puolestaan pysyi hyvästä taistelusta huolimatta edelleen liigan viimeisenä vain kaksi sarjapistettä keränneenä.

Seuraava ottelu Ilveksellä on keskiviikkona 12.12. Tesomalla PP-70:n vieraana ja Klubi isännöi samana päivänä Sieviä Pirkkalassa.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat