Raholan Pyrkivän tytöt pistivät Pyrinnön pakettiin - Urheilullista - Aamulehti

RaLun tytöt pistivät Pyrinnön pakettiin pistein 75–65

U17-tyttöjen SM-sarjan viidentenä olevan RaLun Roosa Taipale (17) upotti kakkoset Nella Toiviaisen (8) ja Emilia Hermansin Pyrinnön koriin sadan prosentin tehokkuudella sunnuntaina.

1.11.2018 20:07

Koripallo

Raholan Pyrkivän ja Pälkäneen Luja-Lukon yhteistyöjoukkue RaLu nappasi kauden toisen voittonsa alle 17-vuotiaiden tyttöjen SM-sarjassa päihittämällä Pyrinnön sunnuntaina Tammelassa. RaLu oli pelissä selvästi tehokkaampi kahden ja kolmen pisteen heitoissa, yhden pinnan vaparit sekä levypallot menivät puolestaan Pyrinnölle.

RaLu aloitti kamppailun vakuuttavasti ja viiletti ensimmäisellä neljänneksellä 23–16-johtoon. Seuraavat kaksi jaksoa Pyrintö vei pisteen erolla vastustajaan, mutta viimeisellä neljänneksellä RaLu oli jälleen vahvempi numeroin 18–13. RaLun voittolukemat 75–65 veivät joukkueen sarjan viidennelle sijalle, Pyrintö on kolmen ottelun ja kolmen tappion jälkeen sarjan viimeisenä.

Pyrintö jäi ilman pisteitä pyhänä myös U17-poikien SM-sarjan puolella, kun Sykki peittosi tamperelaiset Helsingissä numeroin 101–79. Tämä oli Pyrinnön kauden ensimmäinen tappio ja joukkue on nyt ikäluokan SM-taiston kakkosena.

Piikkipaikkaa pyrintöläiset pitävät U16-poikien SM-sarjassa, U16-tyttöjen SM-sarjassa seura on toisena ja U19-poikien SM-sarjassa kolmantena.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: