Classic kukisti Nokian KrP:n, Koovee otti voiton rankkareilla - Urheilullista - Aamulehti

Classic kukisti Nokian KrP:n, Koovee otti voiton rankkareilla

Pyry Harsusen (21) Koovee kaatoi LASB:n lopulta luvuin 6–5 ja sinnittelee nyt A-poikien SM-sarjan kymmenentenä.

1.11.2018 20:06

Salibandy

Sunnuntai-illan viihdettä oli tarjolla Raholan liikuntahallilla, kun Nokian KrP ja Classic ottivat mittaa toisistaan. A-poikien SM-sarjan ottelu aloitettiin heti pillin vihellyksestä, eikä turhaa löysäilyä näkynyt kentällä kummallakaan joukkueella.

Avauserä oli todella vauhdikas kamppailu, jossa tapahtumia riitti, tosin täysosumia iski vain Classic. Pietari Jääskeläisen muutama huipputorjunta piti Classicin maalin puhtaana, ja kakkoserään lähdettiin tamperelaisten 4–0-johdossa.

Nokialaiset kavensivat lukemat 2–4:ään ajassa 25.34, mutta isäntien hyvän nousun päätti vieraiden aikalisä ja KrP:n jäähy, jonka aikana Matias Vaajala täydensi hattutemppunsa ja muutti numeroiksi 2–5. Ajassa 49.55 Classicin tolppalaukaus löysi tiensä KrP:n pelaajasta maaliin ja näin loppulukemat 2–6 olivat taululla. Voiton myötä Classic nousi sarjan kuudenneksi, Nokian KrP majailee puolestaan 9. sijalla.

Pisteen päässä nokialaisista kärkkyvä Koovee hankki kauden toisen voittonsa kaatamalla kylään saapuneen LASB:n luvuin 5–4 rankkareihin asti venyneessä taistossa. Tomas Laitinen sai kunnian avata rankkarikisan onnistuneella vedolla vieraiden maalivahdin Aki Ainolan selän taakse ja myös upottaa ratkaisevan osuman seitsemännen laukaisijaparin kohdalla.

Ensi lauantaina 3.11. A-poikien SM-sarjassa on vuorossa jälleen kiintoisa paikalliskamppailu, kun Koovee isännöi Nokian KrP:tä AutoCenter Areenalla kello 18 alkaen. Paikka kahdeksan parhaan joukkoon on KrP:llä kahden ja Kooveella kolmen pisteen päässä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: