Iskun miehet peittosivat Riennon, seuraavaksi Pyynikillä tulee vastaan Hurrikaani - Urheilullista - Aamulehti

Iskun miehet peittosivat Riennon, seuraavaksi Pyynikillä tulee vastaan Hurrikaani

Isku on tällä hetkellä 1-sarjan kolmantena 18 pisteen potilla, tosin joukkueella on yksi ottelu vähemmän pelattuna kuin kärkikaksikolla, Hurmoksella ja Mahdilla.

1.11.2018 19:55

Lentopallo

Rantaperkiön Isku kaatoi Aitolahden Riennon miesten 1-sarjan paikalliskamppailussa Pyynikillä lauantaina erin 3–1 (19–25, 25–17, 25–21, 25–12). Isku harjoitteli kovempaa syöttöpeliä tulevaa Suomen Cupin ottelua varten, mutta vielä kokeilu ei tuottanut toivottua tulosta.

– Voitto lämmittää mieltä, vaikka peli ei ollut ihan sitä kaikkein kauneinta ja parasta. Pieniä valonpilkahduksia oli alussa, mutta sen jälkeen alkoi tulla syöttövirheitä niin paljon, että vaihdoimme takaisin omaan leijasyöttämiseen. Fokus ei ollut siihen ihan kunnossa, vaan teimme myös leijalla liikaa syöttövirheitä, kommentoi Iskun valmentaja Oskar Muurinen.

– AitRi ei pelannut ensimmäistä erää lukuun ottamatta hirveän hyvin ja he antoivat meille mahdollisuuden ottaa peli hanskaan huonosta syöttämisestä huolimatta. Tänään mentiin erehdyksen kautta, opittiin asiaa ja kolme pinnaa ottelusta kuitenkin tuli.

Rantaperkiön Isku kohtaa siis perjantaina 2.11. Suomen Cupin 1. kierroksella Mestaruusliigajoukkue Hurrikaanin. Ottelu alkaa Pyynikin palloiluhallin parketilla kello 18.30.

Loimaan joukkuetta luotsaa Iskun pitkäaikainen päävalmentaja Jussi Heino, ja Hurrikaanissa pelaa lainasopimuksella Iskussa kauden aloittanut libero Aleksi Mutka. Lisäksi yleispelaaja Tapio Toiviainen on taituroinut aiemmin Iskun paidassa. Hurrikaani johtaa tällä hetkellä liigaa.

– Hurrikaani-peli on meille sellainen pieni maali, johon harjoiteltiin tänään uusia juttuja. Ne eivät toimineet tällä kertaa, mutta uskon, että latinki on perjantaina vähän erilainen, tuumasi valmentaja Muurinen Riennon kaadon jälkeen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos