Koovee kiitää kohti nuorten Mestiksen piikkipaikkaa - Urheilullista - Aamulehti

Koovee kiitää kohti nuorten Mestiksen piikkipaikkaa

Kooveen Juuso Kööpikkä (oik.), Jerry Kotilahti ja Jimi Kaasinen viilettivät kimppahaliin Oskari Jäättelän (vas.) Ketterää vastaan tekemän 3–2-voittomaalin kunniaksi.

25.10.2018 20:14

Jääkiekko

Koovee otti neljännen peräkkäisen voittonsa nuorten Mestiksessä kaatamalla Ketterän Hakametsän pääjäällä sunnuntain tiukassa taistelussa. Imatran vieraat menivät avauserässä 1–0-johtoon, mutta Jesse Kylmäniemi tasoitti pelin maukkaalla pukukoppimaalilla.

Lauri Oksa vei isännät 2–1-johtoon toisen erän alussa, ja kolmannessa erässä ajassa 45.26 oli vieraiden vuoro tasoittaa. Oskari Jäättelä upotti 3–2-voittomaalin ajassa 50.17, minkä jälkeen Koovee selvitti kolme jäähyä, joista kaksi tuli samalla kellonlyömällä.

– Joukkueella on ollut vaihtelevia suorituksia, mutta nyt ollaan saatu parempia otteluita alle ja sunnuntaina meiltä nähtiin kauden parasta peliä, kehui Kooveen vastuuvalmentaja Sakari Salmela pyhäpäivän urakan jälkeen.

Koovee on nyt Mestiksen neljäntenä 28 pisteen saldolla, yhdeksän pinnan päässä kärjestä. Keskiviikkona 24.10. Koovee kärsi 3–4-tappion rankkareilla Nokian Pyrylle, mutta takaisku ei muuttanut tamperelaisten sarjasijoitusta.

– Pojilla on kauteen oma salainen tavoitteensa. Valmennuksen ja seuran päätavoite on saada toiminta huipputasolle, viime vuosina tässä ikäluokassa on kipuiltu aika tavalla. Pitkällä aikavälillä näkisin, että Pirkanmaalla on tilaa kolmannellekin SM-sarjajoukkueelle A-junnuissa, tuumasi vastuuvalmentaja Salmela.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos