PP-70 avasi kauden pistesaldonsa miesten Futsal-liigassa PJK:n kustannuksella - Urheilullista - Aamulehti

PP-70 avasi kauden pistesaldonsa miesten Futsal-liigassa PJK:n kustannuksella

PP-70:n Kalle Hasa sekä muut punapaidat pyörittivät Miikka Mörön ja Tomi Tiiran (oik.) PJK:n kumoon viime liigakierroksella maalein 4–2.

20.10.2018 11:48 | Päivitetty 20.10.2018 11:49

Futsal

PP-70:n punapaidat kävivät hakemassa miesten Futsal-liigakauden avausvoittonsa Pirkkalasta lukemin 4–2 (2–0). Heti alusta PP-70 otti ohjat käsiinsä ja sai jo ensimmäisen vaihdon aikana estettyä PJK:n pelin lähtemistä käyntiin. Muutama kova laukaus ja esimerkillinen asenne palkittiin lopulta Pyry Haanpään upottaessa kääntölaukauksen alakulmaan.

Mikko Ala-Hakuni tuplasi vierailijoiden johdon, kun kellossa oli pelattuna 10 minuuttia. PJK ei saanut peliään millään pyörimään ja punapaidat painoivat päälle. PP-70 siirtyi tauolle 2–0-johtolukemissa.

Toisella puoliajalla PJK yritti laittaa kirivaihteen päälle ja kavennusmaali syntyi nopeasta vastahyökkäyksestä Omar Solin toimesta. Isäntien peliä vapauttavaa tasoitusta ei kuitenkaan tullut ja Jerry Sipilän viimeistelemä maali Vili-Atte Mäkisen upeasta esityöstä upotti viimeistään Pirkkalan sinisten laivan.

Jerry Sipilä kaunisteli vielä lukemia puttaamalla yhden tyhjiin PJK:n pyörittäessä peliä viidellä kenttäpelaajalla. Hugo Kukkasniemi onnistui lopussa kaventamaan vielä lukemiksi 2–4, mutta ottelussa paremmin puolustanut PeePee vei ansaitusti pisteet Tampereelle.

PP-70 kohtaa seuraavassa ottelussaan lauantaina 20.10. kello 17 alkaen sarjanousija JoSePan Joutsassa. JoSePa on ollut kovassa vireessä kaataen muun muassa Sievin ja viimeisimpänä Ilveksen kotihallissaan. Paljon rikkova JoSePa on punapaidoille varmasti sopiva vastustaja ja vieraspisteet tuliaisina olisivat enemmän kuin tervetulleita.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos