Moron urheilullista: Saints jatkaa liigassa oppirahat maksettuna

Claudia Turkki (17) ja muut Tampereen pyhimykset jäivät Vaahteraliigan viimeiseksi ilman sarjapisteitä.

2.8.2018 14:16

Jenkkifutis

Sarjanousija Saintsin naiset pistivät liigakautensa pakettiin lauantaina Wolverinesin vieraana Brahenkentällä, missä helsinkiläiset olivat vahvempia lukemin 37–0 (17–0).

– Meillä oli nollasta huolimatta hyvä ottelu runkosarjan voittajaa vastaan. Muutamat virheet hyökkäyspäässä kostautuivat ja silloin kolisi omissa, kommentoi pyhimysten päävalmentaja Jussi Honkonen.

– Lähdettiin nuorella joukkueella hakemaan kokemuksia Vaahteraliigasta ja tässä tavoitteessa onnistuttiin, ensi kesänä ollaan valmiimpia. Tämä oli vapautunut kausi, kun tiedettiin, ettei yksikään joukkue putoa sarjasta.

Todella kovatasoisessa sarjassa vastassa kamppaili kolme viime kesän mitalijoukkuetta, Roosters, Wolverines ja Valkyries, joten tasoeroa oli vielä havaittavissa.

– Aloitimme ykkösdivarin voiton jälkeen rankan treenaamisen, mutta kesken liigakauden iski jenkkifutisväsymys. Saimme punaisesta langasta kuitenkin uudelleen kiinni, ja veimme pelit päätökseen positiivisella hengellä ja hyvällä taisteluilmeellä, tuumasi Honkonen.

– Tästä opimme myös sen, että nyt pidämme kuukauden verran totaalitaukoa, jotta pelaajat ehtivät palautua henkisesti ja fyysisesti ennen uuden kauden valmisteluja.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut