Moron urheilullista: Sepot syrjäytti Ilveksen Kolmosen piikkipaikalta

Pallo-Seppojen Jarno Mattila (22) upotti kolme maalia TKT:n maalivahdin Juuso Saikkosen taakse torstaina Hervannassa ja uusi hattutempun VaKP:n verkkoon tiistaina.

2.8.2018 12:15 | Päivitetty 2.8.2018 12:47

Jalkapallo

Kukaan tuskin oli valtavan yllättynyt, kun PS-44 päihitti Kolmosen viimeisenä majailevan VaKP:n Valkeakosken paikalliskamppailussa tiistaina selvin luvuin 5–0.

Kentän hahmona oli jälleen Pallo-Seppojen piikkipelaaja Jarno Mattila, joka taiteili hattutempun Koskenpoikien verkkoon. Mattila latasi kolme kaappia myös Seppojen edellisessä ottelussa TKT:n siniharmaita vastaan ja on tällä hetkellä sarjan maalipörssin ykkösenä 13 täysosumalla.

– Enemmänkin maaleja olisi voinut tehdä. Meillä oli pientä pelaajavajetta, mutta hienosti hoidettiin hommat. Ottelu oli odotetunlainen, pidettiin palloa ja murtauduttiin vastustajan linjan läpi, kommentoi Jarno Mattila tiistain koitosta.

Pallo-Sepot nousi Koskenpoikien kaadolla sarjan kärkeen yhdellä pinnalla ohi Ilves/2:n. Näin siis ainakin hetkeksi, sillä keltapaidat jahtaavat paluuta piikkipaikalle jo torstaina 2.8. FJK:n vieraana.

– Joukkueessa on nyt hyvä tekemisen meininki, joka peliin lähdetään hakemaan täyttä pistepottia. Kyllä me tykätään voittaa, ja sitä kautta niitä kärkipään sijoituksiakin tulee. Tämä on meidän kauden tärkein pointti, tuumasi Mattila.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut