NHL

Winnipeg kyykkäsi kotikaukalossaan Vegasin käsittelyssä, ottelusarja tasan – suomalaispelaajat jätettiin pisteittä

Winnipeg Jets jäi Vegas Golden Knightsin jalkoihin tiistain vastaisen yön ottelussa NHL:ssä. Vegas tasoitti taistelun NHL:n finaalipaikasta voittoihin 1–1.

Trevor Hagan / Zumawire
Winnipeg kyykkäsi kotikaukalossaan Vegasin käsittelyssä, ottelusarja tasan – suomalaispelaajat jätettiin pisteittä

Winnipeg Jetsin Patrik Laine katseli vierestä, kun Vegas Golden Knightsin muurina maanantai-illan ottelussa ollut Marc-Andre Fleury nappaa kiekon.

Saara TunturiAamulehti, Reuters, STT

Winnipeg Jets hävisi jääkiekon NHL:n länsilohkon finaalisarjan toisessa ottelussa Vegas Golden Knightsille kotikaukalossaan maalein 1–3 (0–2, 0–0, 1–1) tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Vierailijoiden Jonathan Marchessault iski Winnipegin verkkoon kaksi maalia ja hiljensi samalla Jets-fanit. Kaksikon ensimmäisen taiston vei puolestaan Jets, niin ikään vieraskaukalossa sunnuntain vastaisena yönä.

Maanantai-iltana Vegasin maalivahti Marc-Andre Fleury torjui 30 kertaa. Jetsin Connor Hellebuyck puolestaan pysäytti kiekon 25 kertaa.

Winnipegin ainoasta maalista vastasi Kyle Connor kolmannessa erässä. Connorin maali ei Winnipegiä kuitenkaan paljon lohduttanut, sillä vain reilu minuutti myöhemmin Marchessault kirjautti tilastoihinsa vielä toisen maalin.

Sekä Vegasin Erik Haula että Winnipegin suomalaispelaajat Patrik Laine ja Joel Armia nähtiin kaikki kaukalossa, mutta kukaan heistä ei kerryttänyt tehojaan. Haula pelasi reilut 14 minuuttia, Laine reilut 19 minuuttia ja Armia hieman reilut yhdeksän minuuttia.

Ottelun jälkeen Marschessault sanoi Vegasin Twitter-tilin mukaan, että joukkue osoitti, että se on ansainnut oikeuden olla NHL:ssä ja siinä, missä joukkue nyt on. Vegas pelaa sarjassa ensimmäistä kauttaan.

Jetsin Blake Wheeler kommentoi ottelun jälkeen, että hänen mielestään Jets vei ottelusta 57 minuuttia, mutta että Vegas käytti muutamat paikkansa, ja tulos näkyi taululla.

Wheelerin tuntemukset Jetsin Twitter-tilillä:

Joukkueet käyvät taistoa paikasta NHL:n finaaliin. Kolmas ottelu pelataan Las Vegasissa torstain vastaisena yönä Suomen aikaa. Ensimmäisen kaksikon välisen ottelun Jets vei lukemin 4–2. Lohkon voittaja kohtaa finaaleissa joko Washingtonin tai Tampa Bayn. Washington johtaa itälohkon finaalisarjaa 2–0.

Vegas-kannattajat ottivat voitosta kaiken ilon irti kisakatsomossa:


Lue myös nämä


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Miten 1-3 voi olla kyykkäämistä?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio