Jääkiekko

Patrik Laine loukkaantui ja jätti ottelun kesken

Laineen tehopisteputki katkesi

Trevor Hagan
Patrik Laine loukkaantui ja jätti ottelun kesken

Winnipeg Jetsin Patrik Laine loukkaantui Los Angelesia vastaan pelatussa ottelussa.

STT

NHL:n maalipörssin voitosta kisaava Winnipegin Patrik Laine jätti yön kierroksella kesken Los Angelesia vastaan pelattavan ottelun. Winnipegin mukaan vajaat kuusi minuuttia jäällä ollut Laine sai ottelussa vamman jalkaansa.

Laineen kanssa maalipörssin voitosta kisaava Washingtonin Aleksandr Ovetshkin puolestaan nappasi yön kierrokselta tehot 1+2, kun Washington päihitti Dallasin luvuin 4–3. Dallasin maalilla ollut Kari Lehtonen torjui 28 kertaa.

Trevor Hagan

Ovetshkin on nyt toisessa erässä tekemänsä maalin myötä NHL:n maalipörssin kärjessä. Ennen yön kierrosta sekä Laine että Ovetshkin olivat tehneet 43 maalia tällä kaudella.

Yön kierroksen myötä katkesi myös Laineen tehopisteputki. Hän oli ennen yön ottelua tehoillut 15 perättäisessä ottelussa.

Winnipeg voitti jatkoajan myötä Los Angelesin maalin 2–1. Voittajajoukkueen molemmat maalit teki Kyle Connor.

Edmontonin ja Carolinan ottelu oli suomalaismaalien juhlaa

Edmontonin ja Carolinan ottelu oli puolestaan suomalaismaalintekijöiden juhlaa. Maalin mieheen laukoivat Carolinan Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen sekä Edmontonin Jesse Puljujärvi.

Aho ja Puljujärvi kirjauttivat itselleen myös syöttöpisteet.

Edmonton kaatoi Carolinan selvin luvuin 7–3.

Columbuksen Markus Nutivaara puolestaan laukoi maalin New York Rangersia vastaan. Kohtaaminen päättyi Columbuksen 5–3-voittoon.

Edit 21.3.2018 kello 7.35: Korjattu tieto vammasta. Jutussa kerrottiin aikaisemmin, että Laine sai vamman ylävartaloonsa.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio