Liiga

Uusi podcast-sarja alkaa: Tekeekö Tapparan unohdettu sankari maalivahdeista taas timanttia? Tähtipakin lähtö herättää ihmetystä

Aamulehden uuden urheiluaiheisen podcast-sarjan Lehtinen-podcastin avausosassa käsitellään Tampereen Tapparan kautta.

Eriika Ahopelto/Aamulehti
Uusi podcast-sarja alkaa: Tekeekö Tapparan unohdettu sankari maalivahdeista taas timanttia? Tähtipakin lähtö herättää ihmetystä

Jatkuuko Tapparan kuuden finaalikevään putki? Aamulehden kiekkoraati ottaa asiaan kantaa urheilutoimittaja Lauri Lehtisen (kuvassa) isännöimässä ohjelmassa.

Lauri LehtinenAamulehti

Aamulehti aloittaa historiansa ensimmäisen podcast-sarjan. Lehtinen-podcast on uusi urheiluaiheinen podcast-sarja, joka pureutuu intohimolla urheilumaailman kiinnostavimpiin puheenaiheisiin ja ilmiöihin sekä joukkueisiin ja tähtiin.

Juontajana toimii Aamulehden urheilutoimittaja Lauri Lehtinen, joka saa seurakseen vaihtuvia vieraita.

Lehtinen-podcastin avausjakso on kaksiosainen. Alta löytyvässä avausjakson ensimmäisessä osassa käsitellään Tampereen Tapparan alkava liigakausi.

Miltä Tapparan kokoonpano näyttää? Vahvistuiko hopeajoukkue? Entä kuinka kovia paineita kantaa päävalmentaja Jukka Rautakorpi? Muun muassa näihin kysymyksiin saadaan vastaus avausosassa.

Vieraina ovat Aamulehden kiekkotoimituksen ässät Pekka Aalto ja Tapani Salo.

Lehtinen-podcast, jakso #1 1/2: Tampereen Tappara 2018–19:

Toinen osa julkaistaan keskiviikkona kello 14. Tuolloin käsittelyssä on paikalliskilpailija Ilveksen tilanne.

Tule kanssamme keskustelemaan Twitteriin hashtagilla #lehtinenpodcast tai ota yhteyttä podcast-isäntään suoraan! Nimimerkki on @lehtinen20.

Jukka Ritola / Aamulehti
Tapparan ykkösmaalivahdiksi hamuava Christian Heljanko kuuluu kirvesrintojen mielenkiintoisimpiin pelaajiin, kun uusi liigakausi alkaa perjantaina Hakametsässä.

Tapparan ykkösmaalivahdiksi hamuava Christian Heljanko kuuluu kirvesrintojen mielenkiintoisimpiin pelaajiin, kun uusi liigakausi alkaa perjantaina Hakametsässä.

Lehtinen-podcast

Aamulehden uusi urheiluaiheinen podcast-sarja. Juontajana toimii urheilutoimittaja Lauri Lehtinen.

Julkaistaan Aamulehden verkkosivuilla.

Käsiteltävät lajit ja aiheet sekä puheenvuoron saavat vieraat vaihtuvat, mutta myös säännöllisempiä aiheita ja vieraita nähdään.

Tavoitat juontajan ja vieraat: Twitterissä @lehtinen20 ja #lehtinenpodcast.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio