Uusi laite auttaa juoksijaa tunnistamaan tekniikkansa vahvuudet ja heikkoudet

Emil Bobyrev
Uusi laite auttaa juoksijaa tunnistamaan tekniikkansa vahvuudet ja heikkoudet

Runteq Zoi on rintavyöhön tai kenkään kiinnitettävä anturi, joka toimii yhdessä älypuhelinsovelluksen kanssa.

Aamulehti

Kestävyysjuoksija Jarkko Järvenpää hyödyntää harjoittelussaan Runteqin uutta Zoi-laitetta.

Runteq Oy:n toimitusjohtaja Tommi Ojala, mikä laite Runteq Zoi oikein on?

- Se on urheilijan/kuntoilijan liikettä mittaava pieni langaton anturi, joka yhdessä Zoi Run -älypuhelinsovelluksen kanssa kertoo kuntoilijalle paljon ennennäkemätöntä tietoa juoksutekniikasta ja sen taloudellisuudesta.

Miten laitetta käytetään?

- Zoi Run -valmennussovelluksen voi ladata ilmaiseksi älypuhelimeen sovelluskaupasta. Anturi kiinnitetään rintavyöhön ja/tai kenkään. Laite käynnistyy automaattisesti. Juoksun aikana älypuhelinsovellus antaa tarvittaessa puheohjeita juoksutekniikkaan liittyen. Juoksun jälkeen voi tarkemmin tutkia juoksutietoja ja selvittää saavutetut tulokset.

Millaisilla eri tavoilla juoksija/kuntoilija voi laitetta hyödyntää?

- Kuntojuoksija voi tuotteen avulla selvittää askelluksensa ja juoksutekniikkansa vahvuudet ja heikkoudet omatoimisesti sekä seurata tekniikkansa kehittymistä. Sovellus opastaa juoksutekniikan parantamiseen erilaisin juoksu- ja oheisharjoittein. Tuotteella voi myös tutkia juoksukenkien vaikutusta omaan juoksuunsa,

Milloin laite tulee myyntiin?

- Se tulee myyntiin Runteqin verkkokaupassa maaliskuussa ja ensimmäisille jälleenmyyjille toukokuussa. Odotuslistalle voi liittyä sivuilla www.runteq.com. Yhden anturin myyntipaketin hinta on 99 euroa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio