Turvatoimet huipussaan Madridissa Mestarien liigan puolivälierän takia

EMILIO NARANJO
Turvatoimet huipussaan Madridissa Mestarien liigan puolivälierän takia

Bayern Münchenin fanit valmistautuivat illan Real-otteluun aurinkoisess Madridissa.

STT, AFP

Noin 1 800 poliisia partioi katuja Espanjan pääkaupungissa Madridissa, jossa tänä iltana pelataan jalkapallon Mestarien liigan puolivälierän toinen osaottelu Real Madridin ja saksalaisen Bayern Münchenin välillä.

Ottelu on asetettu korkea riski -kategoriaan, mikä ei toki ole poikkeuksellista korkean tason mestariliigapeleissä. Riskiä ovat kuitenkin nostaneet viimeaikaiset tapahtumat eurooppalaisessa huippujalkapallossa: Borussia Dortmundin bussin läheiset räjähdykset ja kärhämät Madridissa viime viikolla Atletico–Leicester-ottelun alla.

- Lähes 1 800 poliisia varmistaa, että ottelu pelataan normaalisti ja turvallisuutta vahvistetaan sekä stadionilla että sen ulkopuolella. Poliisivahvuutta lisätään myös kaupungin turistialueilla, Madridin kaupunginjohto tiedotti.

Atleticon ja englantilaisen Leicesterin otteluun kaupunki oli valmistautunut noin tuhannella poliisilla, joten määrää on nyt lisätty tuntuvasti.

Tänä iltana Suomen aikaa kello 21.45 alkavaan otteluun Santiago Bernabeu -stadionilla odotetaan noin 4 200:ta Bayern-fania. Stadionin kapasiteetti on noin 79 000.

Illan ottelit: Real Madrid–Bayern München (ensimmäinen osaottelu 2–1) ja Laicester– Atlético Madrid (0–1). Pelit alkavat klo 21.45.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio