MM-jalkapallo

Toimittaja nostaa esiin yllättävän MM-nelikon: "Itsekin ajattelin, että onpa hupaisa lohko"

Jalkapallotoimittaja Pekka Aalto syttyy jalkapallon MM-kisojen H-lohkosta.

ANATOLY MALTSEV
Toimittaja nostaa esiin yllättävän MM-nelikon: "Itsekin ajattelin, että onpa hupaisa lohko"

Zlatko Dalic on Kroatian päävalmentaja MM-turnauksessa.

Lauri Lehtinen, Pekka AaltoAamulehti

Jalkapallon MM-kisat ei olisi mitään ilman kunnon yllätyksiä. Aamulehden urheilutoimituksen uutispäällikkö Pekka Aalto nostaa aivan suurimpien mestarisuosikkien takaa esiin joukkueita, joilta voi odottaa menestystä.

Aalto arvioi Venäjän MM-turnauksen yllättäjiä ja mustia hevosia:

 

Kroatia ja Belgia ovat ehkäpä kovimmat MM-turnauksen joukkueet, jotka eivät ole koskaan pelanneet MM-finaalissa. Nyt kummaltakin odotetaan tuloksia.

Kroatia vaihtoi valmentajaa MM-karsintojen lopulla.

–Minusta tuntuu, että tilanne on rauhoittunut, kun Kroatia klaarasi MM-paikan. Mutta eihän (Zlatko) Dalic mikään kova nimi ole. Jos valmennus piiputtaa, se saattaa näkyä, Aalto tuumii.

–Belgian pelaajista voidaan puhua kultaisena sukupolvena. Kevin De Bruyne ja Eden Hazard ovat suurimmat tähdet. Nyt joukkueen täytyy tehdä tulosta.

Aaltoa sytyttää suuresti kisojen H-lohko, joka on nimetty elämän lohkoksi. Lohkon nelikko on Puola, Senegal, Kolumbia ja Japani. Yltä löytyvältä videolta on nähtävissä Aallon julistusta H-lohkon hienoudesta.

–Veikkaan, että tuosta lohkosta tulee kisojen yllättäjä. Puola on todella kykenevä joukkue aiheuttamaan vaikeuksia. Japanilla on kokenut, Euroopassa meritoitunut joukkue. Kolumbia meni viime kisoissa pitkälle Rodriguezin johdolla, miksei nytkin?


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio