Jääkiekko

Timo Jutilalta legendaariset sanat – Lähetti napakat terveiset Tapparalle

Santtu Silvennoinen
Timo Jutilalta legendaariset sanat – Lähetti napakat terveiset Tapparalle

Timo Jutila luottaa, että Tappara pystyy vielä nousemaan mestaruuteen.

Mikko GyntherAamulehti

KalPa on pannut Tapparan ahdinkoon jääkiekkoliigan finaaleissa. KalPa voitti myös toisen ottelun kotonaan ja johtaa sarjaa nyt 2–0. Mestaruuteen vaaditaan neljä voittoa.

Torstaina KalPa oli parempi maalein 3–2 (0–1, 2–0, 1–1).

- Ensimmäinen erä oli Tapparalta todella hyvä, mutta joukkue teki vain yhden maalin. Toinen erä oli ihan katastrofi. Loppukiri näytti sellaiselta, että pystyisi tulemaan takaisin, Tappara-legenda Timo Jutila sanoi toisesta finaalista.

Tappara nousi kaksi minuuttia ennen summeria maalin päähän, mutta ei onnistunut tasoituksessa.

- KalPa pelasi johtoasemassa fiksusti ja ansaitsi voiton, Juti kehuu.

- Tappara laukoo näennäisesti paljon, mutta kudit jäävät peittoon. En tiedä, mitä jätkät ylivoimallakin rakentavat.

Jutila mainitsee KalPan vahvuuksiksi liikkeen ja maalivahti Eero Kilpeläisen. Juti luottaa, että Tapparan kokeneet pelaajat nostavat joukkueen vaikeasta tilanteesta.

Jutilan mielestä Tapparan pitää parantaa maskipelaamista ja maalille pelaamista, että joukkue saa enemmän maaleja aikaan.

- Seurassa on pitkät perinteet ja siellä on jätkiä, jotka viimekin keväänä voittivat. Ei muuta kuin köpöttelyt pelin jälkeen ja tankit täyteen bensaa. Tämä matka on vielä pahasti kesken. Ei muuta kuin eteenpäin. Mutta se on selvää, että tämä ei riitä, Jutila toteaa.


Kommentit (4)

  • Ei voi olla näin

    Nuuskamuikkunen puhuu asiaa mutta Tapparalta puuttuu se viimeinen rutistus. Ei ole samaa kiimaa kuin viime keväänä.

  • Epäluuloinen

    Ei tässä nyt auta Jutin ohjeet. KalPa vie tämän sarjan puhtaasti 4-0!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio