Tiger Woods haluaa mukaan hänelle rakkaaseen Mastersiin – sijoitus maailmanlistalla vasta 742:s

Bildbyran
Tiger Woods haluaa mukaan hänelle rakkaaseen Mastersiin – sijoitus maailmanlistalla vasta 742:s

Tiger Woods on vajonnut syvälle maailmanlistalla, mutta miehen mieli palaa major-tasolle Masters-turnaukseen.

Mikko Husa, STT, AFP

Golftähti Tiger Woods kertoo yrittävänsä kaikkensa päästäkseen mukaan huhtikuun toisena viikonloppuna pelattavaan Masters-turnaukseen. Lajin entinen hallitsija on kärsinyt parin viime vuoden ajan selkävaivoista.

Woods, 41, on pelannut kipujen takia erittäin säästeliäästi ja vajonnut maailmanlistalla sijalle 742. Mastersissa hän haluaisi kuitenkin olla mukana.

- Yritän kaikkeni voidakseni olla mukana ja pelata. Rakastan sitä kilpailua. Se on merkinnyt minun elämässäni niin paljon, Woods kertoi maanantaina.

- Mieleni on terävä, minun täytyy vain saada kroppani riittävään kuntoon.

Mastersin nelinkertaisena voittajana Woodsilla on kiintiöpaikka turnaukseen. Vuoden 1997 Mastersissa hänestä tuli ensimmäinen mustaihoinen major-turnauksen voittaja. Muut voittovuodet ovat 2001, 2002 ja 2005.

Masters tai The US Masters on yksi miesten ammattilaisgolfin neljästä major-turnauksesta. Se on vuoden ensimmäinen major-turnaus ja järjestetään aina huhtikuun ensimmäisellä täydellä viikolla. Muista major-turnauksista poiketen Masters pelataan aina samalla kentällä eli Augusta National Golf Clubilla Augustassa, Georgian osavaltiossa.

Kaikkiaan Woods on voittanut 14 major-turnausta.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Kyllä niitä mielitekoja tiikerilläkin tuntuu yhä riittävän. Hänenkin kohdallaan kaikki oli äärettömän hyvin kunnes sitten ne hänen mielitekonsa ylittivät järjen käytön.
    Nyt sitten pelataan mutasarjassa. Taitaa olla peräti myöhäistä edes yrittää palata. Kaikella on hintansa.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet