Thaimaan suurlähetystö vieraili tamperelaisessa kamppailu-urheiluseurassa – thainyrkkeilijä Milja Nurmen menestys kiinnosti

Thaimaan suurlähetystö vieraili tamperelaisessa kamppailu-urheiluseurassa – thainyrkkeilijä Milja Nurmen menestys kiinnosti
Aamulehti

Thaimaan suurlähettilään sijainen Ms. Pensom Lertsithichai vieraili tamperelaisen kamppailu-urheiluseura Chitalada Finlandin salilla lähetystön virkailijoiden kanssa tällä viikolla.

Edellinen lähetystön suurlähettiläs, jonka kanssa Chitalada Finlandin puheenjohtajan ja päävalmentajan Pertti Nurmi oli jo tehnyt paljon yhteistyötä, jäi eläkkeelle viime syksynä.

Suurlähetystön väki oli hyvin kiinnostunut salin historiasta ja menestyksestä thainyrkkeilyssä, eli Muaythaissa ja salin monet Suomen-, Pohjoismaiden-, Euroopan- ja maailmamestaruusvyöt, kuten myös Thaimaan stadionien mestaruusvyöt ja salin seinillä olevat lukuisat lehtileikkeet saivat myös paljon huomiota.

Mukana ollut seuran Suomen kaikkien aikojen menestynein thainyrkkeilijä Milja Nurmi sai jakaakin kaikille nimikirjoituksia.

- Vierailu oli suuri kunnia tamperelaiselle kamppailusalille pitkäaikaisesta työstä Muaythain ja Thaimaan kulttuurin edistämisestä ja pitkän yhteistyön tekemisestä Thaimaan suurlähetystön kanssa, kertoo päävalmentaja Pertti Nurmi.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet