Liiga

Testasimme jääkiekon liigapelaajan sääntötietämystä kiperällä testillä – Voit itse testata, selviätkö Ilves-hyökkääjää paremmin

Teemu Lepauksen isä on entinen Liiga-tuomari Marko Lepaus ja veli Mestiksessä kiekkoillut Toni Lepaus. Jääkiekkotietämystä kotoa löytyy varmasti.

Ossi Ahola
Testasimme jääkiekon liigapelaajan sääntötietämystä kiperällä testillä – Voit itse testata, selviätkö Ilves-hyökkääjää paremmin

Laitoimme Teemu Lepauksen jääkiekkosääntötestiin.

Noora TakamäkiAamulehti

Ilves-hyökkääjä Teemu Lepauksen voisi olettaa tietävän jääkiekkosäännöt vielä kollegoitaankin paremmin.

Lepauksen isä Marko toimi Liiga-tuomarina vuoteen 2002 asti ja isoveli Tonikin pelasi Mestikseen asti.

Ilveksen junioripolun tallanneelle 25-vuotiaalle alkamaisillaan oleva Liiga-kausi on toinen laatuaan, joten välttämättä aivan kaikki monikymmensivuisen sääntökirjan nippelitiedoista eivät ole perheen laajasta tietäjämateriaalista huolimatta hallussa.

Testasimme Lepauksen tietämystä kymmenen kysymyksen piinapenkissä.

Vitsiniekkana tunnetun Lepauksen naama pysyi lähes koko testin peruslukemilla, mutta aivan kaikista kysymyksistä taitohyökkääjä ei tainnut selvitä. Vai mitä luulet?

Teimme Teemu Lepaukselle testin, jossa testasimme hänen sääntötietämystään. Tee testi ja katso sen jälkeen videolta, miten Lepaus pärjäsi samojen kysymysten kanssa:

Katso videolta, selvisitkö Liiga-tuomarin poikaa ja Liiga-kiekkoilija Teemu Lepausta paremmin testistämme:

 

Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio