Aamulehti

Teemu Hellevaara on voittanut SM-kultaa kickboxingin eli potkunyrkkeilyn K1 SM-kilpailuissa viime viikonloppuna. Hellevaara edustaa tamperelaista kamppailu-urheiluseura Chitalada Finlandia. Seuran ottelijat tunnetaan paremmin thainyrkkeilijöinä, mutta nyt he kävivät hakemassa kehäkokemusta myös potkunyrkkeilyn SM-kisoista.

Hellevaara on aiemmin voittanut myös thainyrkkeilyn Suomen mestaruuden ja on lähdössä toukokuussa lajin MM-kilpailuihin Valko-Venäjälle.

Seuran muista ottelijoista hopeaa sai junioreiden -60 kiloisissa Jesse Nyberg ja pronssia Miina Sirkeoja ja Aleksi Matikainen.

Kuvassa Teemu Hellevaara ja Chitaladan päävalmentaja Pertti Nurmi


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio