Jääkiekko

Tapparan valmentaja toivoo Savinais-jupakkaan rehellisyyttä: ”En usko erityiseen loukkaantumiseen”

Mika Kanerva
Tapparan valmentaja toivoo Savinais-jupakkaan rehellisyyttä: ”En usko erityiseen loukkaantumiseen”

Jussi Tapola toivoo Veli-Matti Savinaisen kohtalon ratkeavan mahdollisimman pian.

Jari Perkiö

Tapparan päävalmentaja Jussi Tapola odottaa tyynesti joukkueen maalitykin Veli-Matti Savinaisen kohtaloa.

Savinainen purki toisen finaalin tuomaa pettymystä lyömällä mailan poikki Kuopion jäähallin laitaan. Katkenneen mailan pää osui kaukalon liepeillä seissyttä kuopiolaistoimittajaa Mikko Juntusta johonkin kohtaan.

Tämä rike toi Savinaiselle pelirangaistuksen. Myöhemmin illalla tapaus eteni kurinpitokäsittelyyn.

- Meillä on selkeä näkemys tapahtumien kulusta. Toivottavasti asia nähdään nyt rehellisesti ja realistisesti, Tapola kommentoi.

Mikä teidän näkemys on?

- Savinainen turhautui, kun ei saanut iskettyä lopussa tasoitusta hyvästä paikasta. Turhautuminen johti mailan hajoittamiseen. Ilmeisesti irronnut lapa osui ensin ( Henrik ) Haapalaa selkään ja kimposi siitä toimittajaa... En usko, että erityistä loukkaantumista on tapahtunut, Tapola muotoili.

Tämäntyyppiset tunteenpurkaukset ovat arkipäivää kiihkeissä kiekko-otteluissa.

- En hyväksy tapahtumaa. Toisaalta näitä voi tulla, kun panee koko sielunsa likoon, Tapola painotti.

Tapola olettaa päätöksen tulevan perjantain aikana.

- Koneiston pitää käsitellä tämä vuorokauden kuluessa. Tai muuten koneistossa on vikaa. Jos ratkaisu venyy pidempään, se ei ole enää reilua kenellekään.


Lue myös nämä


Kommentit (4)

  • Hifk fani

    HIFK on aina parjattu näistä mailan hakkaamisista, haukuttu koko joukkuetta. Nyt Tapparassa syyllistyttiin samaan ala-arvoiseen pelaamiseen. Rangaistus on aiheellinen, pulinat pois. On ihan oikein, että myös Tappara joutuu tappion kyyneleitä vuodattamaan.

  • Nimetön

    Aivan naurettavaa, että tuomosesta tulee pelikieltoa! Ois eri asia jos ois tahallaan heittäny mailalla jotakin. Tais toimittaja vähän filmata tilanteessa, ei voi ”loukkaantua” jos mailasta lentäny palane osuu 10m päässä ollutta toimittajaa. Loppuun vielä, että en oo tappara fani

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio