Liiga

Tappara-hankinta debytoi heti Jyväskylässä – JYP hyödynsi vieraiden karmean harhasyötön

Satumaari Ventelä
Tappara-hankinta debytoi heti Jyväskylässä – JYP hyödynsi vieraiden karmean harhasyötön

Curtis Hamilton debytoi Tapparan paidassa keskiviikkona JYPin vieraana.

Pekka AaltoAamulehti

Tappara matkasi keskiviikkona Jyväskylään mittaamaan JYPin iskukyvyn. Se osoittautui hyväksi, sillä JYP vei pelin 1–0 ja otti samalla jo kuudennen peräkkäisen voittonsa.

Ratkaisu syntyi toisessa erässä, kun Matti Järvinen antoi pahan harhasyötön omalla alueella ja Jani Tuppurainen pääsi nokikkain Dominik Hrachovinaa vastaan. Tshekkivahti selvitti tilanteen, mutta kiekko ajautui lopulta Jarkko Immoselle, joka siirsi pelivälineen verkkoon ajassa 24.32.

Tapparalla oli omat tilaisuutensa, mutta tolppaa lähemmäs joukkue ei ole päässyt. Pystypuuhun kilautti pian JYPin osuman jälkeen Niko Mikkola, joka sai hyvän läpisyötön Peltolalta.

Päätöserässä vieraat eivät olleet erityisen vaarallisia. Juho Olkinuora tarvitse nollapeliinsä 24 torjuntaa, kun Hrachovina pysäytti 33 kutia.

Tamperelaisseura sai heti tänään riveihinsä Curtis Hamiltonin, sillä miehen pelilupa ehti parahiksi ennen peliä. Hän pelasi ykkösketjussa Jan-Mikael Järvisen ja Jukka Peltolan kanssa ja peliaikaa kertyi 12.37. Kokoonpanon ulkopuolelle jäi Teemu Nurmi.


Kommentit (2)

  • Oikea suunta

    Hyvä JYP !

  • Xsevilla

    Peli ei kääntynyt Tapparalle, vaan Tappara alkoi olla yhtä hyvä.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio