Tappara haki vierasvoiton A-nuorten puolivälierissä – liiga-apu kantoi suurta vastuuta

Mika Kanerva
Tappara haki vierasvoiton A-nuorten puolivälierissä – liiga-apu kantoi suurta vastuuta

Jere Rouhiainen (vas.) pelasi Tapparan paidassa Liigaa runkosarjassa 22 ottelussa tehoin 0+1=1.

Juha Aaltonen

Tapparan A-nuoret aloittivat puolivälierät katsomalla Bluesin Aarne Talvitien saamien neljän palkinnon jakoa, mutta itse ottelussa Blues katseli Tapparan tekemiä maaleja. Vieraat voittivat 6–3.

Kukaan ei tehnyt kahta maalia. Kahden tehopisteen miehistä yli 25 minuuttia pelannut liiga-apu Jere Rouhiainen sai kaksi syöttöpistettä.

Valmentaja Juha Juujärvi laittoi hänen pakkiparikseen yli viisi vuotta nuoremman Hugo Hasin. Joukkueen kolmesta vuonna 2001 syntyneestä Patrik Puistola kokosi tehot 1+1.

–Blues sai neljä pelaajaa Mestis-joukkueestaan, meille Jere oli erittäin hyvä lisä. Moni pelaaja on ensimmäistä kertaa pleijareissa. Haastajia ollaan torstainakin kotihallissa, Juujärvi sanoi.


Kommentit (2)

  • Hati

    Sielä samassa paikassa on A,B ja C:n jatkopelit kun edustusjoukkueenkin.

  • Hakamettä

    Missä on Ilves-junnujen (A,B,C ) jatkopelit?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio