Liiga

Tappara ei pidättele Jussi Tapolaa – seurapomo kommentoi: "Hänellä on mahdollisuus siirtyä KHL:ään vuodeksi"

Timo Marttila
Tappara ei pidättele Jussi Tapolaa – seurapomo kommentoi: "Hänellä on mahdollisuus siirtyä KHL:ään vuodeksi"

Tamhockeyn puheenjohtaja Heikki Penttilä kommentoi mestarivalmentaja, urheilujohtaja Jussi Tapolan tilannetta.

Tapani Salo

Tapparan kahteen peräkkäiseen Suomen mestaruuteen johtaneen Jussi Tapolan siirto KHL-joukkue Red Star Kunlunin valmentajaksi on varmistumassa.

Venäläinen uutistoimisto Ria Novosti kertoi viime viikolla, että Tapolasta tulee Kunlunin seuraava päävalmentaja.

Keskiviikkona Ilta-Sanomat kertoi Tapolan todellakin siirtyvän KHL-joukkueen peräsimeen.

Tapparan liigakiekosta vastaavan Tamhockey Oy:n puheenjohtaja Heikki Penttilä sanoo, että asiasta on Tapolan kanssa keskusteltu.

–Kunlun ei ole kuitenkaan ollut meihin missään yhteydessä, Heikkilä ihmettelee.

Penttilä myöntää kuitenkin Tapolan kysyneen lupaa lähteä KHL:ään, vaikka hänellä onkin kolmen vuoden sopimus Tapparan kanssa.

Tapola siirtyi toukokuussa liigajoukkueen päävalmentajan paikalta Tapparan urheilu- ja kehitysjohtajaksi.

–On sovittu, että hänellä on mahdollisuus siirtyä KHL:ään vuodeksi, mutta hänen pitää palata Tapparaan 1. toukokuuta 2019, Penttilä selvittää.

Tapola on tällä hetkellä Pyeongchangissa. Hän kuuluu Lauri Marjamäen johtamaan Suomen miesten jääkiekkomaajoukkueen valmennustiimiin.

–Siirtoasiasta on puhuttu Tapolan kanssa asiallisesti, ja tähdennetty sitä, ettei Tapparan urheilullinen strategia saa kärsiä hänen mahdollisesta lähdöstään.

–Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että hänen pitää olla mukana, kun mietimme, miten hänen tehtävänsä Tapparassa hoidetaan poissaolon aikana, Penttilä tarkentaa.


Lue myös nämä


Kommentit (1)

  • Jaspi

    Mitenkäs jos ottaa Peltolan mukaansa kuten Tammelantorilla puhutaan?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio