Jääkiekko

Tapasimme Liigan kuumimmat cheerleaderit – haastattelu sai 3 sekunnin jälkeen järjettömän käänteen

Tuukka Välimäki
Tapasimme Liigan kuumimmat cheerleaderit – haastattelu sai 3 sekunnin jälkeen järjettömän käänteen

Sparkling Stars -showtanssiryhmä viihdyttää ja tsemppaa kirvesrintoja Tapparan kotipeleissä.

Tuukka Välimäki, Saara TunturiAamulehti

Tapparan peleissä on saatu koko kevät ihastella showtanssiryhmä Sparkling Starsin näyttäviä liikkeitä. Kyseessä on yksi Liigan kuumimmista ja suosituimmista cheerleader-ryhmistä.

Myös tv-kamera rakastaa näitä kaunottaria. Lähes aina, kun Tapparan pelissä on pienikin katko, tv-lähetys siirtyy seuraamaan Starsien tanssijoita.

Tapasimme kolme Sparkling Stars -tanssijaa tiistain KalPa-pelin aikana Hakametsän hallin käytävällä. Katso alla olevalta videolta, miten hullun käänteen haastattelu sai heti 3 sekunnin jälkeen. Mukana on myös näytteitä Starsien upeista tanssiesityksistä:

 

Muokkaus 26.4.2017 klo 13.50: Poistettu väärä nimi kuvatekstistä.


Lue myös nämä


Kommentit (9)

  • Bertta

    Miesten jääkiekko on säälittävä laji, kun tarvitsee nuorten naisten pepunpyöritystä ja tupsuttelua seksistisenä kulissina – pönkittämään peliä. Huonoa esikuvaa nuorille sukupuolten tasa-arvosta.

  • sinioranssi

    Miksi ihmeessä cheerleadereilla on pinkki yläosa puvussa takana?? Eikö sinisen seuraksi kuuluisi automaattisesti oranssi!!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio