Tampereen Classicin lähes 40 ottelua pitkä voittoputki katkesi

Janne Ruotsalainen
Tampereen Classicin lähes 40 ottelua pitkä voittoputki katkesi

Nina Rantalan (vas.) ja Eliisa Alangon maalit eivät riittäneet voittoon lauantaina.

Mikko GyntherAamulehti

Tampereen Classicin naisten joukkueen voittoputki salibandyliigassa päättyi lauantaina. Classic hävisi vieraissa sarjan kärkiottelussa SB-Prolle maalein 2–3 (0–0, 1–0, 1–3).

Classic ennätti voittaa peräti 38 ottelua putkeen. Joukkue ei hävinnyt viime kaudella kertaakaan runkosarjassa tai pudotuspeleissä. Tällä kaudella Classic ennätti voittaa yhdeksän ottelua ennen kuin nurmijärveläinen SB-Pro onnistui kukistamaan tamperelaiset.

Nina Rantala (1–0) ja Eliisa Alanko (2–3) viimeistelivät Classicin maalit lauantaina. Alangon kavennus tuli kolme minuuttia ennen täyttä aikaa, kun vieraat pelasivat ilman maalivahtia.

Voiton ansiosta SB-Pro nousi sarjan kärkeen tasapistein Classicin kanssa. Tamperelaiset ovat pelanneet yhden ottelun vähemmän.

Classic ja SB-Pro kohtaavat uudestaan ensi lauantaina Suomen cupin finaalissa Tampereella.


Kommentit (1)

  • Väinö61

    Ihan hyvä että Aamulehden suosikkiporukat, Tappara ja Classic saa joskus nenilleen. Ihan uskomatonta kuinka urheilutoimitus uutisoi Tapparan ’lentoa’. Tuli voitto tai tappio

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio