"Takalo ainoa, jolle peli ei ollut kamala"

Juha Aaltonen

Classic murskasi jälleen yhden naisten liigan pudotuspeliennätyksen, kun joukkue eteni välieriin kaatamalla Erä III:n kolmannen kerran. Voitto kirjattiin lukemin 18–7, aiempi yhden ottelun maaliennätys oli 17 ja vuodelta 2004.

- Mona Takalo on meidän pelaajista kyllä ainoa, jolle tämä ei ollut kamalaa. Liitollakin pitäisi olla jokin vastuu, Erän A-tyttöjen peli olisi pitänyt siirtää. Ei ollut päätä eikä häntää, tämä pitää unohtaa nopeasti, sanoi Classicin valmentaja Veli-Matti Koivunen. Kolmatta kauttaan pelaava Mona Takalo teki ensimmäisen liigamaalinsa, se tuli kolmannen erän alussa ja sen jälkeen Classic johti 15–4. Erän viimeisen maalin syötti Nina Rantala, joka neljällä syötöllä sivusi liigaennätystä.

- Pallo menee kunniapaikalle. Kauan sitä maalia on odotettukin. Meni kahden tolpan kautta sisään. Kyllä se vahvistaa henkisesti, kun sai hanat auki ja peliaikaakin, vaikka vastustaja olikin mitä oli, Takalo sanoi.

Erällä oli mukana vain kahdeksan kenttäpelaajaa. Peräti seitsemän pelaajaa oli loukkaantuneina, toiset seitsemän oli pelaamassa A-tyttöjen puolivälieräottelua SB-Prota vastaan. Vastustajalle olisi sopinut siirto keskiviikoksi, liitolle ei.

Rantala (3+4) jäi pisteen päähän Karoliina Kujalan kahdeksan pisteen liigaennätyksestä, se tuli vuonna 2007. Classic ei hakenut ennätystä, sillä Rantala huilasi päätöserän lopun.

Aliisa Pöllänen ei pelannut alaraajavamman takia, on epävarmaa toipuuko hän pelikuntoon tänä keväänä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio