Suomen keihäskomeetta karsinnassa perjantaina aamulla, Kuuban pomppuihme tulessa illalla – katso tästä 4. kisapäivän ohjelma

Tampereella käytävät alle 20-vuotiaiden kisat ovat puolivälin krouvissa.

Jussi Saarinen
Suomen keihäskomeetta karsinnassa perjantaina aamulla, Kuuban pomppuihme tulessa illalla – katso tästä 4. kisapäivän ohjelma

Teemu Narvi on alle 20-vuotiaiden tilastoissa kolmantena ennen MM-kisoja.

Vesa LaaksoAamulehti

Perjantaina jo aamutuimaan Ratinan yleisurheilun nuorte MM-arenaalle pääsevät keihäsnuorukaiset joukossaan Teemu Narvi, joka heittää kello 9.30 A-ryhmässä.

Narvi on heittänyt tällä kaudella komean ennätyksensä 75,15, jolla hän pitää alle 20-vuotiaiden tilastoissa kolmatta sijaa. Karsintaraja on tasan 72 metriä.

100 metrin aidoissa Suomella on kaksi edustajaa, kun Saara Keskitalo ja Petra-Sofia Laakso juoksevat aamulla alkuerissä.

Sanni Pajasmaa jatkaa urakkaansa seitsenottelussa.

Illalla kolmiloikan karsinnassa esiintyy Ilkka Alingue, joka pääsee kovaan seuraan. Loikkapaikalla nähdään nimittäin kuubalainen pomppuihme Jordan Diaz, joka on loikkinut tällä kaudella hirmutuloksen 17,41.

Pikaviestijoukkue juoksee illalla alkuerissä ilman Samuel Purolaa, joka joutui jättämään kisat kesken sairastumisen takia.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio