Saksan Thomas Röhler voitti keihään EM-kullan ja loikkasi vesihautaan juhlimaan

Olkapääleikkauksesta toipunut Antti Ruuskanen nousi kuudenneksi keihäsfinaalissa.

FELIPE TRUEBA
Saksan Thomas Röhler voitti keihään EM-kullan ja loikkasi vesihautaan juhlimaan

Thomas Röhler juhli kotiyleisön edessä mestaruutta.

Vesa Laakso, Tapani SaloAamulehti

Antti Ruuskanen sijoittui kuudenneksi miesten keihäänheiton loppukilpailussa EM-kisoissa.

Viimeisenä päätöskierroksille päässyt Ruuskanen heitti viidennellä kierroksella parhaansa 81,70.

–Mitaliputki EM-kisoissa katkesi, kyllähän se harmittaa jonkin verran. Ei kuitenkaan pystynyt kauden parasta heittämään, vaikka aineksia oli. Keihäs ei lähtenyt parhaaseen asentoon, Ruuskanen analysoi kisaansa.

Ruuskanen voitti Euroopan mestaruuden neljä vuotta sitten Zürichissä ja oli kolmas kaksi vuotta takaperin Amsterdamin EM-mittelöissä.

Kuudes sija EM-kisoissa oli kunnioitettava saavutus 34-vuotiaalta heittäjältä olkapääleikkauksen jäljiltä.

–On kuitenkin ihan hienoa, että olen päässyt takaisin karkeloihin. Tarkoitukseni oli päästä EM-kisoihin ja kärkikahinoihin. Ja, no, kärkikahinoissakin sitä kai oltiin.

Saksalaiset juhlivat kotiyleisön edessä kaksoisvoittoa, kun Thomas Röhler vei voiton tuloksella 89,47 ja Andreas Hoffman oli toinen 87,60.

Pronssi meni Viroon Magnus Kirtin heitettyä 85,96.

Röhler hyppäsi mestaruuden ratkettua vesiesteeseen juhlimaan.

Saksalaisista pettynyt oli Johannes Vetter, joka sai kepin lentämään parhaallaan vain 83,27 ja jäi viidenneksi. Vetter on heittänyt tämän kauden kärkituloksen 92,70.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio