Seiväshyppääjä Wecksten hätyytti jopa ensi kesän EM-kisojen tulosrajaa Australiassa – ylitti kauden kärkituloksen

Saga Andersson ylitti naisten kauden kotimaisen kärkituloksen Nastolassa.

Jukka Vuokola
Seiväshyppääjä Wecksten hätyytti jopa ensi kesän EM-kisojen tulosrajaa Australiassa – ylitti kauden kärkituloksen

Tomas Wecksten ylitti kauden kärkituloksen.

Tapani SaloAamulehti

Karhulan Urheilijoiden seiväshyppääjä Tomas Wecksten oli kolmas ylitettyään 545 Perthissä Australiassa käydyssä kansainvälisessä kilpailussa. Wecksten teki hyviä yrityksiä korkeudesta 555, joka on elokuisten Berliinin EM-kisojen tulosrajakorkeus.

–Ensimmäinen yritys 555:stä oli limbo, maastolähtö epäonnistui, mutta sen jälkeen tein kaksi hyvää yritystä. Toisella yrityksellä tipuin vähän riman päälle ja kolmannessa oli sen verran paljon buustia, että se meni vähän läpi.

Kilpailun voitti Kurtis Marschall. Viime kesän MM-kisoissa seitsemänneksi sijoittunut australialainen ylitti Perthissä 578.

Perthin kilpailu hypättiin yli 20 plusasteen tuulettomassa säässä. Perthissä harjoitus- ja kilpailuleirillä oleva Wecksten meni 545 ensimmäisellä ja kävi sen jälkeen EM-rajan kimppuun.

Esbo IF:n Saga Andersson, 17, ylitti kauden kotimaisen kärkituloksen ja halliennätyksensä 435 seiväshypyn talvikarnevaalien avauspäivänä perjantaina Pajulahti-hallissa Lahden Nastolassa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio