Seiska: Patrik Laine osti Tampereelta 1,5 miljoonan euron asunnon

AOP
Seiska: Patrik Laine osti Tampereelta 1,5 miljoonan euron asunnon

Tampereelta kotoisin oleva Patrik Laine eteni Winnipeg Jetsin kanssa viime kaudella NHL:n konferenssifinaaleihin.

Lassi Kuisma

Seiskan mukaan Winnipeg Jetsin tähtihyökkääjä Patrik Laine on ostanut Tampereen Ranta-Tampellasta arviolta 1,5 miljoonalla eurolla 161-neliöisen kattohuoneiston.

Asuinalueen rakentaminen aloitettiin syksyllä 2016 ja ensimmäiset asukkaansa se sai tänä vuonna. 10–15 vuoden kuluttua alueella on tarkoitus olla asuntoja noin 3 500 tamperelaiselle.

Tappara-kasvatti Laine valmistautuu parhaillaan uransa kolmanteen, eli tulokassopimuksensa viimeiseen NHL-kauteen. Laine ansaitsi sekä ensimmäisellä että toisella NHL-kaudellaan 3,6 miljoonaa dollaria, joka koostui peruspalkasta, allekirjoituspalkkiosta ja erilaisista menestysbonuksista. Näin ollen kaksi ensimmäistä NHL-kautta ovat tuoneet suomalaistykille yhteensä yli 7 miljoonaa dollaria, joista Manitoban provinssin verottaja on vienyt vuosittain 49,74 prosenttia.

Lisäksi Laine on ansainnut vuosittain kuusinumeroisia summia mainos- ja yhteistyösopimuksista.

155 NHL:n runkosarjaottelussa 134 (80+54) tehopistettä nakuttanut Laine on sopimusneuvottelujen edessä kauden 2018–2019 jälkeen, ja tuolloin odotettavissa on massiivinen palkankorotus.

Video: Tältä näyttää 780 000 euron kaksitasoinen asunto Ranta-Tampellan Näsinkeulassa

 


Kommentit (23)

  • Nimetön

    Niin, Kanadassa on julkinen, ilmainen terveydenhuolto..

  • Yxpöljä

    Manitoban verottaja vienyt n.50% mihinköhän ne käytetään kun siellä ei ole tuota julkista terveydenhuoltoakaan? Verottaja olisi kenties verottanut Mansessa vähemmän ja terveydenhuoltokin on julkista

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio