Saksalaisseura putosi Mestarien liigasta – Kuvasi tunnelmiaan Kummelin klassikkosketsillä

Kummelin "Jankon betoni" -sketsiä on käytetty myös Danske Bankin työpaikkailmoituksessa.

YLE Kuvapalvelu
Saksalaisseura putosi Mestarien liigasta – Kuvasi tunnelmiaan Kummelin klassikkosketsillä

Kummeli on tamperelainen koomikkoryhmä, jolla oli televisiossa nimeään kantava sketsiohjelmasarja. Kuvassa Heikki Silvennoinen Mauno Ahosen hahmossa. Saksalaisseuran käyttämä sketsi liittyy kuitenkin "Jankon betoniin".

Kati KalliosaariAamulehti

Vieläkö muistat tamperelaisen koomikkoryhmän Kummeleiden legendaarisen "Jankon betoni" -sketsin?

Klassikkosketsissä Heikki Silvennoisen esittämä betoniyrityksen johtaja Kalervo Jankko on pulassa. Firmalla menee huonosti ja puhelimesta tulee tuutin täydeltä haukkuja, mutta Jankko vastailee vain lyhyesti jaa, jaa, jaa – asia kunnossa.

Sen jälkeen hän alkaa hakata puhelinta kirjoituskoneeseen ja heitellä papereita ympäriinsä.

Vuonna 2003 alun perin julkaistu viihdepätkä elää nyt uutta tulemistaan maailmalla. Saksalainen jalkapalloseura RasenBallsport Leipzig on onnistunut löytämään Kummeli-sketsin arkistoista ja julkaissut sen Twitterissä.

Sketsi kuvaa ilmeisen osuvasti jalkapalloseuran tunnelmia sen jälkeen, kun joukkue putosi Mestarien liigan jatkopeleistä.

Twiitissä kysytään: Jalkapallo, miksi rakastamme sinua niin?

Tätä samaa Kummeleiden sketsiä on aiemmin käyttänyt myös Danske Bank työpaikkailmoituksessaan. Siinä kysytään: "Tuntuuko lomien jälkeen tältä? Ehkä on aika vaihtaa työpaikkaa?".

Leipzigin Kummeli-tviitistä kertoi ensimmäisenä Suomifutis.com.


Lue myös nämä


Kommentit (1)

  • Nimetön

    tätä käytti myös nba koripalloseura

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio