Hiihto

Riitta-Liisa Roponen voitti SM-hiihtojen kympin – "Uskon, että vauhti vielä paranee"

Pekka Aho / arkisto
Riitta-Liisa Roponen voitti SM-hiihtojen kympin – "Uskon, että vauhti vielä paranee"

Riitta-Liisa Roponen oli vauhdikkain.

STTVantaa

Keväällä 40 vuotta täyttävä Riitta-Liisa Roponen voitti vapaan hiihtotavan kymmenen kilometrin Suomen mestaruuden Vantaalla. Laura Mononen hiihti toiseksi vajaat 11 sekuntia hitaampana, ja Susanna Saapunki kiristi kolmanneksi.

–  Jännitti ihan hirveästi. Olen käynyt pari kansallista kilpailua ja harjoitellut kovasti, niin kyllä se näkyi sellaisena harjoitusjäykkyytenä, erittäin säästeliäästi tällä kaudella kilpaillut Roponen sanoi Ylen tv-haastattelussa.

Roponen sanoi aloittaneensa maltilla ja pyrkineensä kiristämään vauhtia kohti loppua.

–  Kyllä uskon, että vauhti vielä paranee, Roponen arvioi kuntoaan.

Saapunki sairasti viime vuoden lopulla keuhkokuumeen ja sanoi yllättyneensä SM-mitalista.

–  Totta kai olen yllättynyt mutta toisaalta syksy meni hyvin, joten oli odotettavissa, että vapaan kympiltä tulee tulosta, Saapunki arvioi suoristustaan.

Saapunki arivoi vauhdinjakonsa onnistuneen.

–  Se oli aika tasapainoinen. Vauhdinjako onnistui hyvin, Saapunki sanoi.


Lue myös nämä


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Riitta-Liisa hiihti tällä näytöllä itsensä olympialaisten viestijoukkueeseen. Ryhmä on kasassa. Kerttu aloittaa, Laura hiihtää toisen osuuden ja Riitta-Liisa ja Krista hoitavat vapaan osuudet. Tällä kokoonpanolla mitali on lähellä.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio