Jalkapallo

Real Madrid kaatoi huippupelissä PSG:n – sankarina tuttu mies, Cristiano Ronaldo

Real Madrid V Paris Saint-Germ
Real Madrid kaatoi huippupelissä PSG:n – sankarina tuttu mies, Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo tuuletti Santiago Bernabeulla.

Lauri LehtinenAamulehti

Espanjalainen Real Madrid näytti keskiviikkona Santiago Bernabeulla, miksi se on hallitseva Mestarien liigan mestari.

Vaikka Madridilla on ollut vino pino vaikeuksia kansallisessa La Ligassa, joukkue pystyi nostamaan tasoaan Mestarien liigassa, kun vastaan asettui tähtisikermä Ranskasta, PSG.

Pariisin ylpeys painosti hurjasti toisella puoliajalla, mutta Real Madridin parjattu puolustus kesti. Madridilaiset olivat päästäneet vähintään yhden maalin seitsemässä viimeisessä kamppailussaan, mikä oli aloittanut kovan kritiikin.

Kun puolustus piti pintansa keskiviikkona, Realin hyökkäys vastasi ja kantoi vastuunsa. Jo avauspuoliajalla rangaistuspotkusta osunut Cristiano Ronaldo viimeisteli pallonriiston jälkeen polvellaan 2–1-voittomaalin 83. peliminuutilla. Kun vielä Marcelo osui 3–1:een 86. peliminuutilla, PSG sai kylmän suihkun niskaansa.

1–3 (1–1) -tappio jätti PSG:lle rutkasti kirittävää toiseen osaotteluun Pariisiin.

Kaksi maalia tehnyt Ronaldo ei ole jäänyt maaleitta vielä tämän kauden Mestarien liigassa. Nyt kasassa on 11 osumaa seitsemässä pelissä. Tottenhamin Harry Kane on toisena seitsemällä osumallaan.

Illan toisessa ottelussa Liverpool raateli Porton vieraskentällä 5–0 (2–0).

Senegalilaispelaaja Sadio Mane oli sankari hattutempullaan vuosien 2004 ja 2005 mestarien kohtaamisessa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio