Liiga

Ravintoguruksi mainostetulta Tapparan pelaajalta järkyttävä paljastus – jääkiekkoilijat syövät nykyään kasviksia: "Jengi on oppinut"

Jan-Mikael Järvinen ei jättänyt pastaa tai riisiä väliin tapaninpäivänäkään.

Mika Kanerva
Ravintoguruksi mainostetulta Tapparan pelaajalta järkyttävä paljastus – jääkiekkoilijat syövät nykyään kasviksia: "Jengi on oppinut"

Jan-Mikael Järvisellä (oik.) oli omat vaikeutensa Ilvestä ja Eemeli Suomea vastaan, mutta lopussa irtosi voitto ja pari syöttöpistettä.

Pekka AaltoAamulehti

Pelipäivän pastasta ja riisistä ei tingitty tapaninpäivänäkään, kertoo Tapparan hyökkääjä Jan-Mikael Järvinen. Miehellä on hymy herkässä, kun Ilvestä vastaan irtosi 4–2-voitto ja samalla kaupungin herruus runkosarjan osalta.

Järvinen otti toisessa erässä jäähyn, josta Ilves rankaisi 2–1-johtomaalilla. Heti jäähyn jälkeen sentteri tarjoili Veli-Matti Vittasmäelle tasoituspaikan, jonka puolustaja myös käytti. Järvinen (0+2) oli rakentamassa myös Tapparan voitto-osumaa, jonka kiskaisi Mikko Lehtonen (2+0).

–Hölmö jäähy ei jäänyt kaivelemaan hampaaseen. Aina sitä ei pysty kuittaamaan noin nopeasti, Järvinen totesi.

Järvinen on tehnyt kolmessa paikallispelissä tehot 3+3 ja on derbyjen ykköspistemies.

Hän antaa omilleen tunnustusta siitä, että ruokaopit alkavat mennä perille. Järvisen mukaan Tapparan pelaajat syövät nykyään jopa kasviksia.

–Ne ovat tulleet vähän kuin uutena juttuna mukaan, Järvinen hymyili.

Järvinen kertoo, kuinka jouluruoat ja jääkiekko sopivat yhteen:

 

Kommentit (1)

  • Nimetön

    Monipuolista ruokavaliota voi suositella tietysti kaikille. Ei kannata rajoittua esimerkiksi pelkkiin kasviksiin, vaan proteiinia, rasvaa ja hiilihydraattia kohtuudella sopivassa suhteessa.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio