Pyrinnön Terrell Vinson löi ToPon pelaajaa nyrkillä päähän – Näin liiton kurinpitäjä reagoi asiaan

Pyrinnön Terrell Vinson löi ToPon pelaajaa nyrkillä päähän – Näin liiton kurinpitäjä reagoi asiaan

Vielä nelisen vuotta sitten UMass-yliopistoa edustanut Tampereen Pyrinnön Terrell Vinson on saanut pitkän pelikiellon, kun hän löi nyrkillä ToPon pelaajaa.

Esa MaaranenAamulehti

Koripalloliiton kurinpitopäällikkö Tero Kankaanpää on asettanut miesten 1. divisioona A:ssa pelaavan Tampereen Pyrinnön Terrell Vinsonin määräaikaiseen kilpailukieltoon 17.2. asti.

Kilpailukielto perustuu 19. tammikuuta pelattuun ToPo–Pyrintö-ottelun tapahtumiin. Vinson poistettiin ottelusta kolmannessa erässä hänen kohdistettua lyönnin ToPon Ilpo Pehkosen kasvoihin. Tilanteen seurauksena Pehkonen loukkaantui.

- Lyönti on tapahtunut sen jälkeen, kun Pehkonen on pitänyt Vinsonia kiinni pallontavoittelutilanteen lopuksi normaalin kosketusvirheen arvoisesti ja peli on juuri vihelletty poikki. Videotallenteelta käy ilmi, että Vinsonin lyönti on voimakas ja sen kohdistuminen pään alueelle pelitilanteen ulkopuolella lisää sen moitittavuutta. Teko on lajiin kuulumaton, kurinpitopäätöksessä perustellaan.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio