Menestyshaaveet murskaksi – kuume estää Samuel Purolan kilpailemisen

Mika Kanerva
Menestyshaaveet murskaksi – kuume estää Samuel Purolan kilpailemisen

Samuel Porola poseerasi vielä maanantaina Tammerkosken rannassa luottavaisena omiin mahdollisuuksiinsa.

Yrjö KaresAamulehti

Suomen nuorten MM-joukkueen pikajuoksija Samuel Purola joutuu katsomaan sivusta keskiviikkona illansuussa satasen välierät ja finaalinkin.

Suomen joukkueenjohdon mukaan Purolalle nousi lämpöä keskiviikon vastaisena yönä. Lääkäri tutki juoksijan, ja Purola päätti keskiviikkona iltapäivällä, että ei juokse satasen välierissä.

Purola, 18, voitti tiistaina satasen alkueränsä kauden parhaalla ajallaan 10,47. MM-kisojen 100 metrin välierät juostaan keskiviikkona kello 17.50. Osallistumisesta viestiin päätetään myöhemmin.


Kommentit (1)

  • Yleisurheilun ystävä

    Hienot U20 MM-kisat Tampereella. Mutta missä katsojat? Nolon näköistä, kun juuri ketään ei näy. Niin, mutta tosiaan, nyt ollaankin kiakkokaupungissa. Mitäs sitä yleisurheilua katsomaan …

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio