Leijonat

Puolivälieräparit selvillä: Suomi saa vastaansa Sveitsin iltapelissä – Leijonia odottaisi välierissä todellinen lauantain herkkupala

Kanada ja Venäjä ottavat yhteen jääkiekon MM-kisojen puolivälierien huippupelissä.

Ossi Ahola
Puolivälieräparit selvillä: Suomi saa vastaansa Sveitsin iltapelissä – Leijonia odottaisi välierissä todellinen lauantain herkkupala

Suomi kukisti tiistaina Yhdysvallat 6–2 ja varmisti B-lohkon voiton.

Lauri LehtinenAlma Media

Jääkiekon MM-kisojen puolivälieräparit ovat selvillä. Suomi saa torstaina vastaansa Suomen aikaa kello 21.15 alkavassa ottelussa Sveitsin. Tarkka kellonaika varmistui myöhään tiistaina, kun kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF tiedotti asiasta verkkosivuillaan. MTV3 näyttää Suomen pelin ilmaiseksi suorana. C More Sportin maksukanavat näyttävät Suomen ottelun lisäksi muut pelit.

Puolivälierien huippukohtaaminen on Venäjän ja Kanadan kohtaaminen. Mailla on pitkä yhteinen kiekkohistoria ja nykyjoukkueissaan lukuisia tähtiä. Kova joukkue lähtee kotimatkalle varmuudella.

Suomen ja Sveitsin puolivälieräpelin voittaja kohtaa välierissä juuri Venäjä–Kanada-pelin voittajan. Mikäli Suomi kukistaisi Sveitsin, sitä odottaisi todellinen lauantain huippupeli, jonka panoksena olisi paikka MM-finaalissa.

Muokattu 0.02: Lisätty IIHF:n julkistamat otteluiden ajankohdat, sen myötä myös muokattu otsikkoa.

Puolivälierien ja välierien kaavio

Puolivälierät:

Puolivälierät pelataan torstaina. Ottelut alkavat kello 17.15 tai 21.15. Ilmainen MTV3 (Suomen peli) ja C More Sportin maksukanavat näyttävät ottelut suorina.

Puolivälieräparit: Venäjä–Kanada (kello 17.15 Kööpenhaminassa), Yhdysvallat–Tshekki (kello 17.15 Herningissä), Ruotsi–Latvia (kello 21.15 Kööpenhaminassa), Suomi–Sveitsi (kello 21.15 Herningissä).

Välierät:

Välierät pelataan lauantaina.

Välieräparit: Suomi–Sveitsi/Venäjä–Kanada, Ruotsi–Latvia/Yhdysvallat–Tshekki.


Lue myös nämä


Kommentit (3)

  • Kova

    Ruotsi on kova…
    Pelaa nopeaa peliä ja taklaa kovaa. Järkäleitä kentällä.
    Maailmanmestari jälleen.

  • Kaikki esille nykykiekosta

    TV:ssä olen seurannut tarkasti kuinka CMoren studiossa on otettu kantaa uuteen pelitaktiikkaan. Esim. Ex-NHL-pelaaja Nokelainen on sanonut, että uusi pelitaktinen puoli tulee olemaan pysyvä ja se on sitä iloista kiekkoa mitä olemme odottaneet vuosikausia. SM-liigan finaalissahan Tappara pelasi sitä vanhaa pelitaktiikkaa ja ei ymmärtänyt,että aika on ajanut siitä jo ohi. Nyt ei pelata enää suurissakaan kisoissa Tapparan harjoittamalla pelitaktiikalla. Olisiko jo aika uudistua kuten tekee Suomen kiekkomaajoukkue.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio