Prässätty Pyrintö sortui virheisiin: "Tiesimme, että Kotka on liigan aktiivisin joukkue"

Uudelleensyntynyt KTP-Basket toi Pyrinnölle kauden toiseksi pahimman tappion Korisliigassa.

Silja Viitala
Prässätty Pyrintö sortui virheisiin: "Tiesimme, että Kotka on liigan aktiivisin joukkue"

Sami Toiviaisen valmentama Pyrintö kärsi rökäletappion.

Lauri LehtinenAamulehti

Tampereen Pyrintö jäi jyrän alle miesten Korisliigassa tiistai-iltana. KTP-Basket tuli kotiotteluunsa pyssyt paukkuen – prässäsi, sähisi ja tunki syöttölinjoille.

Tamperelaiset sortuivat 10 pallonmenetykseen ensimmäisellä neljänneksellä. KTP-Basket jatkoi tyrmäysiskua 30 minuutin ajan ja voitti 101–77 (56–33). Tappio oli Pyrinnön kauden toiseksi pahin.

–Tiesimme, että Kotka on tällä hetkellä liigan aktiivisin joukkue puolustuksellisesti. Emme olleet alun perusteella valmiita heidän puolustukseensa, ruoti Pyrinnön päävalmentaja Sami Toiviainen.

Osansa oli isäntien aggressiivisuudella, mutta myös Pyrintö syyllistyi huolimattomuuteen. Pyrinnön paras pistemies oli 13 pistettä tehnyt Brian Asbury. KTP-Basketin Deon Edwin teki ottelun ykköslukemiksi 27 pistettä.

KTP-Basket on pelannut neljä ottelua uusien vahvistustensa James Sinclairin ja Timothy Williamsin kanssa. Sarjakahdeksikko on voittanut noista otteluista kolme ja ollut pelottavan hyvä.

Pyrinnön Joonas Cavenin, 25, tilanteesta saadaan lisätietoa loppuviikosta. Laituri loukkaantui 18.10. Seagulls-ottelussa. Caven törmäsi joukkuekaveri Kenneth Manigaultiin ja sai iskun kasvoihinsa, eikä ole pelannut sen jälkeen.


Kommentit (1)

  • Pyrbasket

    Eipä ollut ensimmäinen rökäletappio tällä kaudella. Kovin epätasaisia ovat olleet Pyrinnön esitykset. Välillä voitetaan sarjan kärkijoukkue mennen tullen ja sitten hävitään suurinumeroisesti jollekin häntäpään joukkeelle. Ei tällaisilla peleillä mestaruutta voiteta!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio