Liiga

Pelin päälliköksi nousi kokonainen Ilves-ketju: "Klassista nelosketjukiekkoa, joka sytyttää jokaisen katsojan"

Mika Kanerva
Pelin päälliköksi nousi kokonainen Ilves-ketju: "Klassista nelosketjukiekkoa, joka sytyttää jokaisen katsojan"

Teemu Lepaus raatoi ja raastoi Juhani Tammisen ja Otto Koivulan kanssa Jukurit-pelissä. Koko ketju ansaitsi Pelin päällikkö -nimityksen.

Mikko HusaAamulehti

Ilves kärsi lauantaina Hakametsässä kirvelevän 0–3-tappion Jukereille. Äärimmäisen tärkeät pisteet matkasivat Mikkeliin.

Toisinkin olisi voinut käydä, jos kiekkojumalattaret olisivat suoneet edes hiukan onnea vaikkapa Ilveksen nelosketjulle, joka raatoi ja taisteli suurella sydämellä.

Juhani Tamminen, Teemu Lepaus ja Otto Koivula taistelivat vaihdosta toiseen kuin kyseessä olisi ollut Liigan seitsemäs finaaliottelu. Vain maalit jäivät puuttumaan, koska tällä kertaa onni ei suosinutkaan raatajia.

Videolla perustelut Pelin päällikkö -valinnalle:

 

Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio