Liiga

Pelin päällikkö: SaiPan tuntematon nimi takoi jälleen kovat tehot – "Hän oli iso syy siihen"

Pelin päällikkö: SaiPan tuntematon nimi takoi jälleen kovat tehot – "Hän oli iso syy siihen"

David Goodwin ujutti voittomaalin Antti Lehtosen längeistä.

Lauri LehtinenAamulehti

Aamulehti valitsee tällä kaudella jokaisessa Tapparan ja Ilveksen kotiottelussa Pelin päällikön. Keskiviikon Ilves–SaiPa-ottelun hahmo oli SaiPa-hyökkääjä David Goodwin, joka on aloittanut kauden vakuuttavasti.

Goodwin on viettänyt viime vuodet yliopistosarja NCAA:ssa, eikä hän ollut ennen tätä kautta pelannut yhtään ammattilaisottelua. Päävalmentaja Tero Lehterän mukaan laiturilla oli vaikeuksia harjoitusotteluissa, mutta liigapeleissä on kulkenut kovaa. Ilvestä vastaan hän teki tehot 1+2 ja ratkaisi kolmannessa erässä 3–2-voiton läpiajon ujutuksellaan.

 

Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio